Hvordan kan jeg pakke min bærbare ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-14

Bærbare computere er lavet til at være bærbare , men de er stadig modtagelige for stød og dråber . Packing en bærbar computer til overførslen kræver ekstra omhyggelig med at beskytte elektronikken fra det barske transport via mail . Hvis du har den oprindelige skibscontainer og beskyttende emballage til rådighed , så brug dem . Hvis du ikke længere har kassen , kan du bruge en anden kasse og emballage . Korrekt pakning vil sikre , at din bærbare computer ankommer til sit bestemmelsessted i god stand

Du skal bruge: .
Bubble wrap .
Tape.
Pakning jordnødder .
Kasse.


1 .
Sluk den bærbare computer . Fjern eventuelle eksterne enheder som printere eller eksterne harddiske . Tag strømkablet , og fjerne alle andre kabler er knyttet til den bærbare computer. Bundt op strømkablet , og binde det med et twist slips eller tape .
2 .
Tag den bærbare computers batteri . Vend den bærbare computer på hovedet , og se efter små smæklåse eller knapper , der slipper batteriet .
3 .
Omslut den bærbare computer i bobleplast på alle sider . Fastgør det med tape . For ekstra beskyttelse , dækker batteriet i bobleplast så godt.
4 .
Place pakning peanuts eller andet emballage i bunden af kassen . Levner nok plads til et par inches af frirum alle sider af den bærbare computer.
5 .
Placer boblen indpakket bærbare på emballagen peanuts . Sæt batteriet og strømforsyningen til den side af den bærbare computer .
6 .
Fyld resterende plads i feltet med Styrofoam peanuts eller andet emballage , så det er fuld nok til at holde den bærbare computer på plads under forsendelsen . Pak ikke for stramt . Forsegle kassen med emballage tape . Adresse pakken klart for shipping .

gode råd og advarsler


 • Sikkerhedskopier vigtige laptop data, før forsendelsen af maskinen .
 • Place " Fragile " klistermærker på boksen for at angive , at ekstra pleje er nødvendig under forsendelse .
 • Køb nok forsikring til dækning af genanskaffelsesprisen for den bærbare computer skulle det blive beskadiget under forsendelsen .


 • Previous:hvordan man kan sammenligne tomme dvd’er Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change