Hvordan kopierer jeg et lille billede til en 8,5 x 11 på en kopimaskine ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-06

Mange kopimaskiner omfatte særlige indstillinger, så du hurtigt kan resize poster efter behov . Hvis du har brug for at kopiere et lille billede til en 8,5 " x 11 " størrelse , kan du bruge zoom -funktionen for at forstørre det oprindelige , når du opretter en kopi
1 .
Løft dækslet på kopimaskinen , og find de pile, der angiver , hvor originalerne skal placeres . Mange kopimaskiner bruger det øverste højre hjørne , men den rigtige placering for originaler varierer fra model til model .
2 .
Anbring originalen foto på kopimaskinen glas . Sørg for, at glasset er rent-hvis kopimaskinen glasset ikke er ren , vil du ikke få en god kvalitet kopi
3
Find zoom funktion på kopimaskinen og se på . standard indstillinger . Mange kopimaskiner har standard zoom -indstillinger , der automatisk forstørre det oprindelige til at passe på en 8,5 " x 11 " stykke papir . Tryk på " Start " knappen for at starte kopimaskinen .
4 .
Kig på kopien og afgøre , om det er af tilstrækkelig kvalitet . I mange tilfælde vil du nødt til at ændre lys og mørke indstillinger så godt. Det kan tage et par forsøger at finde den optimale indstilling for fotografiet .


Previous:hvordan du udskifter hukommelsen på en D630 dell Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change