Sådan nulstiller du en Dell Inspiron 2200 til dens fabriksindstillinger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-19

Hvis du ejer en bærbar computer som Dell Inspiron 2200 , er der store chancer du har oplevet frosne skærme eller systemnedbrud . Dette kan være frustrerende , men der er måder at løse disse problemer , der ikke indebærer at tage din bærbare computer til en servicetekniker . En måde at slippe af med eventuelle fejl er ved at udføre en reset på din Inspiron for at genoprette den til dens oprindelige fabriksindstillinger . Selvom det kan lyde som en meget teknisk proces , kan hele proceduren skal udføres i mindre end fem minutter
en .
Sluk din Dell Inspiron 2200 og fjerne alle eksterne USB ( Universal Serial Bus )-tilsluttede enheder eller strømkabler , som kan være forbundet hermed .
2 .
Tænd for din computer og vent et øjeblik , indtil splash ( logo ) vises på skærmen .
3 .
Tryk og hold " Ctrl "-tasten og " F11 " nede samtidigt , når velkomstbilledet vises . En tekstboks vises derefter at læser , " Dell PC Restore af Symantic . "
4 .
Klik på " Gendan " når du bliver spurgt af tekstboksen . en advarsel vises på skærmen fortæller dig , at alle data er ved at gå tabt . Klik på " Bekræft " når du bliver bedt og en statuslinje vises på skærmen, så du ved, hvor meget tid der er tilbage til at nulstille systemet .
5 .
Vent på statuslinjen for at fylde op , hvorefter en tekstboks vises på skærmen , der hedder , " The System Recovery processen var en succes . " Computeren vil herefter genstarte og vil blive gendannet til fabriksindstillingerne .

gode råd og advarsler


  • Sørg for at sikkerhedskopiere alle vigtige data på din computer , som udfører en nulstilling vil slette alle dine personlige oplysninger .


  • Previous:hvordan man kan sammenligne pc computere Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change