den bedste måde at genopfylde en kanon 40 blækpatron

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-28

Canon foto og all-in -one printere bruger en engangs sorte blækpatron , Canon 40 , der indeholder en sensor , der informerer printeren, når blækket er lav eller tom . Du kan fylde Canon 40 blækpatron . Genpåfyldning proces ikke kun holder din printer fra at være løbet tør for blæk under en stor opgave , men den proces også sparer dig penge . Den bedste måde at genopfylde en Canon 40 blækpatron er med en blækpatron refill kit

Supplies

Køb en blækpatron refill kit . designet til dit Canon 40 blækpatron . Sættet bør indeholde en sprøjte med en 1,5 tommer nål og en beholder med sort blæk . Ud over at købe en blækpatron refill kit , vil du også brug for en boremaskine med et lille bor , en avis , en rulle papir håndklæder , en rulle gennemsigtige tape , en forklæde og et par latex handsker .

Indstilling En Refill Station

Place 05:55 avispapir på en flad overflade --- arbejdsbord , køkkenbordet , skrivebord eller anden overflade. Arranger alle dine leverancer , så du har adgang til alt hurtigt. Bær latex handsker og et forklæde for at holde eventuelle blæk fra at få på dine hænder og tøj .

Genopfyldning Canon 40 blækpatron

Fjern Canon 40 blækpatron fra printeren , og langsomt skræl etiketten fra toppen af patron . Tør toppen af patronen med et stykke køkkenrulle for at fjerne eventuelle limrester . Placer patronen på den flade overflade . Brug en boremaskine med et lille bor lidt til at åbne ventilationshullet på toppen af patronen. Bor langsomt ind i hullet . Tør toppen af patronen , når du er færdig boring . Fastgør nålen til sprøjten , og belastningen sprøjten med 20 ml af sort blæk . Sæt nålen i det åbne ventilationshullet hele vejen til bunden af patronen . Injicer langsomt blæk ind i patronen . Det centrale er at injicer langsomt blækket --- indsprøjte blæk for hurtigt vil få luftbobler form i patronen. Stop indsprøjtning af blæk , når blækket begynder at komme ud af ventilationshullet .

Brug genopfyldt patron

Rens ud i toppen af patronen med en køkkenrulle . Lad den ventilationshullet åbent. Geninstaller Canon 40 blækpatron i printeren . Efterlad patronen i printeren i otte timer, så blækket kan mætte svampen indersiden af patronen . Tænd printeren, efter den tildelte tid . Nulstille blækpatron 's og printerens sensorer ved at trykke og holde "Stop /Reset " knappen ( " Genoptag /annuller " knappen på nogle Canon -modeller ) på forsiden af printeren i fem sekunder , før du slipper den. På din computer , skal du åbne Canon-printer kontrol -programmet og køre to rengøringer før udskrive en testside . Printeren kontrolprogram er i " Canon " mappen i "Alle programmer " menuen .


Previous:hvordan man kan ændre ram på en MSI GX700 bærbar Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change