en alternativ måde at oplade en bærbar batteri

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-27

Få enheder kan rival værdien og alsidighed af et velfungerende bærbar computer. Desværre , da disse produkter er udsat for slid og ælde , kan de blive mindre effektiv og begynder at funktionsfejl . En af de mest almindelige og mest besværlige problemer, der kan opstå en brækket AC -adapter eller opkrævning af havne . Når du støder på dette problem , kan det være et stort besvær at holde din bærbare computer ordentligt powered , hvilket kan føre til tab af data og generel frustration . Heldigvis har du et par muligheder for alternativer til din normale AC -adapter , der kan hurtigt få din laptop kører igen .

Opladning Docks

Bærbar oplader dokker kommer i en række forskellige stilarter og formater . Disse dokker fungere som en ekstern ladestation , og kan bruges til at omgå en defekt opkrævning af havne . Nogle dokker har ekstra funktioner såsom ekstra USB- hubs eller ekstern skærm havne , mens andre dokker simpelthen for at oplade et batteri uden af den bærbare computer er forbundet med . Laptop dokker kan være særligt tiltrækkende for deres evne til ikke blot returnere din eksisterende bærbare computer til arbejdsvilkår , men også at tilføje nye funktioner til din maskine . Hvis du har problemer med at afgøre om en bærbar computer dock , eller er nysgerrig om den vifte af muligheder , høre den bærbare computer dock linket i afsnittet Ressourcer i denne artikel .

Solar Power

En anden interessant måde til magten din laptop er gennem brug af sol opladning udstyr disse enheder kan variere fra små bærbare fold-ud USB-enheder til kunstfærdigt udformede tasker og etuier , der har solpaneler og en udgang. Solar opladning kan tilbyde dig en enestående grad af frihed og mobilitet med din bærbare computer , som du aldrig behøver at bekymre sig om at finde en stikkontakt for at genoplade din maskine . Solar opladning er en fantastisk måde at forlænge levetiden på din bærbare computer med en jord mindelig løsning , men du vil gerne være sikker på , at du finder en sol opladning enhed, der kan udsende energi nok til at holde din maskine drevet .

Reparation /udskiftning

Hvis de andre muligheder synes som for meget af en investering , eller ikke passer til dine behov korrekt , kan du altid vælge reparation eller udskiftning . Hvis du er simpelthen arbejder med en defekt ledning eller batteri , kan du tjekke producentens websted for udskiftning muligheder . Internet markedspladser som eBay og Amazon er også et godt sted at kigge efter tilbud på batterier og ledninger . Hvis du mener, beskadige din bærbare opkrævning af havne har skylden , kan det være nødvendigt at sende maskinen ind til reparation at returnere det til funktionalitet . Tjek din brugermanual eller garanti for mere information om producent reparation .


Previous:hvordan du installerer en række 22 blækpatron på min nye hp officejet 5610 Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change