fejlfinding en dell batteri

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-07

Hvis din Dell bærbare computer er oplever magt problemer eller er ude af stand til at holde en afgift for en rimelig frist , så er det tid til fejlfinding batteriet . Dell batteri til bærbar computer kan skabe magt problemer til din computer , hvis det ikke er korrekt tilsluttet , hvis BIOS er sat forkert op , eller hvis ledningen er beskadiget . Identificere problemet kan hjælpe dig med hurtigt at finde en løsning, der holder din bærbar Dell-computer kører uden problemer

Du skal bruge: .
Dell bærbar computer
. Internetforbindelse .

Batteriet oplades ikke


1 .
Luk den bærbare computer. Tag netledningen . Flip den bærbare computer på hovedet .
2 .
Find batteriet udløserknappen . Det er generelt en greb knap , der skal skydes eller vendt at fordrive batteriet. Find batteriet udløserknappen . Det er generelt en greb knap , der skal skydes eller vendt at fordrive batteriet. Høste og fjerne batteriet fra den bærbare computer .
3 .
kontrollere, om batteriet og batteriholderen for eventuelle skader , med særlig vægt på den metalliske stik . Hvis der er skader , kan du nødt til at tage computeren til reparation .
4 .
Tryk batteriopladning knappen på batteriet for at bekræfte status for batteriet. Hvis indikatoren ikke lyser , eller hvis den blinker , kan det antyde, at der er et problem med batteriet .
5 .
Undersøg ledningen bruges til at oplade batteriet for alle skader . Hvis du opdager skader , kan du kun behøver at udskifte den adapter til batteriet for at rette anklagen problemer .

batteri ikke holder Charge


en .
Boot computeren i BIOS ved øjeblikkeligt at trykke på systemkonfigurationen nøglen angivet af din bærbar Dell-computer i bunden af skærmen . Generelt er adgang nøglen er F2 , F10 eller Slet .
2 .
Nulstil systemets BIOS -indstillinger ved at vælge " Gendan fabriksindstillinger " fra BIOS -menuen .
3 .
Genstart computeren .
4 .
Download den nyeste system BIOS til din Dell bærbare model fra Dell supportwebsted ( se Resources ) . Iværksætte systemet BIOS opdateringsprogrammet installationsprogrammet .
5 .
Vælg " Flash BIOS fra harddisken "og derefter klikke på "Fortsæt ". Computeren vil genstarte og opdatere systemets BIOS .

gode råd og advarsler


 • Hvis ingen af ovenstående løsninger virker, kan du hente og køre batteriet Calibration Utility tilbydes af Dell . Dette værktøj vil dræne batteriet og oplad det ( hvis muligt ) for at afgøre om der er nogen problemer med batteriet.
 • Dell bærbare batterier bør vare mellem 18 og 24 måneder . På omkring denne periode i tide, vil batteriet begynde at udføre værre og værre og med tiden kræve udskiftning . Overvej en alder af batteriet , før man investerer for meget tid på problemløsning som et gammelt batteri vil sandsynligvis ikke være noget , du kan reparere .
 • Flashing af BIOS og kører batteriet Calibration Utility kommer med visse risici . Mest bemærkelsesværdigt , disse processer kræver, at du henter den software, der er passende for din Dell- bærbare model . Kører en forkert BIOS eller batteri Calibration Utility kan gøre din computer ubrugelig og ugyldiggøre Dell-garantien . Vær sikker på at nøje gennemgå de programmer, du henter til at sikre den er kompatibel med dit system .


 • Previous:hvordan du opgraderer grafikkortet til en Toshiba Satellite A105 Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change