fordelene ved at eje en komprimator vs leje

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-12

En trash komprimator er nyttigt i mange forskellige brancher og virksomheder . Med en komprimator , kan du skære ned på papirkurven volumen , øger sanitet , øge sikkerheden i din virksomhed , reducerer brandfare , bekæmpelse af lugt og modtager mange andre fordele . Nogle virksomheder kæmper med spørgsmålet om at eje en komprimator frem for at leje en , men ejer en sammenpresning system faktisk tilbyder mange fordele , som ikke kommer med huslejer .

skattemæssige fordele

En af de største fordele ved at eje en kompaktor er den skattemæssige fordel . Når du ejer din egen komprimator , kan du fratrække udgifter til maskinen fra skatter . Du kan også afskrivninger og andre aspekter af ejendomsretten at reducere de samlede skatter . Nogle stater giver fordele for at eje dit eget udstyr frem for at leje eller leasing .

Lavere omkostninger

Når en komprimator er lejet eller leaset , hver gang leasing eller leje aftale op, du er nødt til at forny leasing-eller aftale eller returnere udstyret . Udlejning betyder også , at du aldrig betaler sig , at udstyr, så du altid betale for maskinen, selvom du allerede har nået sin værdi i lejen . Når du ejer din maskine , behøver du ikke at foretage andre månedlige betalinger , når du betaler det skyldige beløb , som er en af de største fordele ved at eje din kompaktor .

Garantier

fleste af de indkøbte komprimatorer kommer med en en-til tre-års garanti for produktet , så hvis komprimator pauser eller bliver beskadiget i løbet af denne tid , vil selskabet betale for udskiftning eller reparation . Med en leje -eller leasingaftale , kommer udgifter til reparation og udskiftning ud af din lomme . De fleste leje-eller leasingaftaler ikke kommer med en garanti for reparation eller udskiftning .

faste betalinger

En anden stor fordel at eje en komprimator , frem for at leje eller leasing en , er evnen til at vide præcis , hvad de betalinger for vibratoren vil være. Lejen typisk ændres, hver gang aftalen eller lejemålet op. Når komprimator er ejet , du betaler det samme beløb hver måned .

Resale

En anden fordel for at eje din egen komprimator er, at når du ikke længere har brug for systemet , kan du sælge det . Sælger komprimator tjener bageste del af de penge, du har betalt , og du kan bruge disse penge til at betale for en ny kompaktor eller andet udstyr . Når du ikke længere har brug for en lejet komprimator , behøver du ikke komme tilbage nogen af de penge, du har betalt .


Previous:hvordan man kan tilslutte en parabol DVR til en bærbar computer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change