forklaring af virtuel hukommelse

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-04

De programmer , du kører lige nu er nok at bruge RAM , hvilket er i begrænset mængde på din computer . Virtuel hukommelse bruger harddisken for at overbevise din computer har mere RAM , når det er nødvendigt

RAM

RAM , en forkortelse for Random Access Memory , er den " lige nu " på din computer . De programmer, du har kørende i øjeblikket er ved hjælp af din RAM til at fungere . Computeren har en begrænset mængde af RAM , og når den er fuld , ville du ikke være i stand til at åbne noget andet , hvis det ikke var for virtuel hukommelse . Du gemmer filer på harddisken . når du lukker filen program , er filen er gemt på harddisken, mens inaktive

Hard Disk

Din computers harddisk , også kaldet en harddisk , hvor er din computer gemmer oplysninger , der ikke er i brug. Programmer , medier og alt andet, der fylder rummet er gemt på harddisken , hvor det er lanceret for at din RAM , når du åbner den . Harddiske kommer i et væld af størrelser fra et par gigabytes til tusinder ( terabyte ) . Programmer skifte mellem RAM og harddisken , alt efter om de er i øjeblikket i brug .

virtuel hukommelse

Virtuel hukommelse muliggør computeren at foregive det har mere RAM , end den faktisk gør ved hjælp af plads på harddisken som RAM . Den indlysende fordel er evnen til at køre mange flere programmer uden system afmatning . I bund og giver det dig at have lagt programmer automatisk skifte til en " stand by " -tilstand, når du begynder at løbe tør for ram og har brug for den plads til at åbne et andet program .

Problemer

Den vigtigste funktion af den hårde disk er til at gemme oplysninger . Derfor vil alt bruge harddisken til at forblive operationel køre langsommere end de programmer bruger i øjeblikket RAM . Operativsystemer er programmer , og de kan nogle gange få skiftet ud til den virtuelle hukommelse , som kan gøre hele dit system køre langsommere i løbet af dit operativsystem besøg til din harddisk .

Opgradering

RAM , virtuel hukommelse og endda den hårde disk er opgraderes på de fleste pc'er . Hver komponent er lige så vigtigt at opgradere , og de alle varierer i pris baseret på faktorer såsom størrelse og hastighed . Opgraderingerne varierer også i vanskeligheder af computeren model , så du skal ikke være bange for at søge professionel hjælp , hvis du ikke føler, at du kan gøre det selv .


Previous:de bedste 2,1 multimediehøjttalere Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change