hvad er en ekstern kabinet ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-26

En ekstern kabinet er et hus for en intern harddisk , der gør det muligt for harddisken at være forbundet til en computer via USB -porten . For alle hensigter og formål , konverterer det en intern harddisk til en ekstern harddisk . Ydre kabinet er især nyttige , når de forsøger at hente data fra en styrtede ned computer , så længe selve drevet ikke er beskadiget , eller overføre data fra en ældre computer til en nyere model

SATA Kabinetter

SATA eller Serial Advanced Technology Attachment , er en form for interface (det ligner to lange , smalle clips) , som forbinder enheder såsom harddiske og disk drev til en computers bundkort . Udvikling siden begyndelsen af 2000'erne , SATA er nu den dominerende drevet op i masse-fremstillede computere , og mange ydre kabinet er fremstillet til at imødekomme denne teknologi .

IDE Kabinetter

IDE , en forkortelse for Integrated Drive Electronics , er en hardware interface --- det er en serie af stifter --- det har eksisteret siden 1980'erne . Selv om det sjældent bruges i computere længere , er der stadig mange eksterne afskærmninger til rådighed for at imødekomme ældre IDE -drev .

2,5- tommer Kabinetter

Størrelsen af en ekstern kabinet er vigtigt, da der er to primære drev størrelser . Den første er 2,5 inches , på størrelse med en bærbar harddisk . Disse drev og deres tilsvarende ydre kabinet er mindre end deres stationære computer kolleger

3,5- tommer Kabinetter

Harddiske beregnet til computer tårne er 3,5- tommer -drev . overensstemmelse hermed , er mange eksterne kabinetter lavet til at rumme disse store drev størrelser . I nogle tilfælde ( kun med SATA-harddiske ) , kan det være muligt at placere en 2,5-tommer -drev i en 3,5-tommer kabinet , selv om det ikke er tilrådeligt at gøre det .

Indkøb en ekstern kabinet

Eksterne kabinetter er nemme at komme med, da de er tilgængelige på alle større elektronikforretninger , nogle mindre specialitet elektronik butikker og en bred vifte af online forhandlere . Hvis du er usikker på , hvad slags ekstern kabinet til at købe , kan du besøge en butik i person til at stille spørgsmål , du måtte have , samt se produktet for dig selv .


Previous:hvordan man bruger en 1 GB Memorex rejse flash -drev Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change