hvad er fordelene ved at bruge en stationær computer via en bærbar computer ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-22

Selvom bærbare computere er slanke og bærbare , nogle mennesker foretrækker en fuld-størrelse tastatur og skærm , samt en mus . Ud over at være vanskeligere at stjæle , har stationære computere en række fordele i forhold til bærbare computere . Med innovation i retning af mikroprocessorer , fladskærme og trådløse tastaturer er desktoppe blevet mere kompakt .

Pris

Du har tendens til at få mere for dine penge med en stationær computer end en bærbar computer . Selvom laptops er faldet i pris i løbet af de sidste par år , har du stadig betale for bekvemmelighed med portabilitet , går ud over hastigheden igen . Laptops koste mere for de samme interne dele, du ville få i en desktop computer for langt mindre , primært fordi laptop dele skal være fremstillet til at passe i en mindre sag .

Opgraderinger

Fordi bærbare computere er meget mindre , det gør det næsten umuligt at opgradere de fleste dele . Med en stationær computer , typisk du kan åbne sagen og installere nye dele relativt let . Fordi laptop mor brædder skal fastgøres til indersiden af sagen , er adgangen begrænset, og det er svært at ændre dele. Bærbare computere oftest tillade dig at ændre en harddisk , eller hukommelse kompatible med dit bundkort , men du er bundet af de oprindelige bundkortet .

Havne

Laptops have et begrænset antal havne , begrænse antallet af plug -in -enheder . De fleste bærbare computere leveres med et fast antal USB -porte , stik til hovedtelefoner og en mikrofon stik , men alt andet kan eller ikke kan medtages . Med en desktop , kan du nemt nok købe en ny video eller lyd kort med ekstra porte , som du har brug for . Du kan også tilføje flere USB- porte og anden hardware , så længe de er forenelige med dit bundkort .

defekte dele

Med en desktop det er forholdsvis let at rette et problem, når en del ikke længere fungerer korrekt , men med en bærbar computer du ofte ikke kan gøre noget , medmindre det er stadig under garanti og du er berettiget til en erstatning . Desktops giver dig mulighed for at foretage fejlfinding og udskiftning af defekte dele . Hvis en strømforsyning svigter , kan du erstatte det i stedet for at skulle købe en ny computer .


Previous:hvordan man opbygger en bærbar computer som en PVR Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change