hvad er thinkpad X61 ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-01

I 2005 overtog Lenovo gruppen Personal Computing Division IBM . ThinkPad var blevet udviklet af IBM i 1997 , og det Thinkpad X61 er en fjern slægtning . Det er en af de ThinkPad X-serien notebooks , vejer lidt over 3 £ , kører på Microsoft Windows Vista Business , har en længere batterilevetid og er mindre end andre X -serien enheder

Du skal bruge: .
erstatning blækpatroner .

NotebookReview. com

Det Thinkpad X61 var bænk-mærket for udførelsen af tilsvarende computere på markedet på det tidspunkt og det ud-udført dem alle . I sidste ende konkluderede anmelder " Det havde alle de grynt af den meget større maskine , men inde i en meget mindre pakke . Jeg blev også overrasket over , hvor nemt det var at opgradere RAM i X61 , ved at fjerne en adgang panel på bunden af den bærbare computer . "

Cnet Review

I 2007 gennemgik 16 brugere ThinkPad X61 , og det fik en gennemsnitlig bruger rating på 3,5 stjerner ud af 5 . Der var positive kommentarer til vægten , lang batterilevetid , lav pris , holdbarhed , ydeevne , funktionalitet , tablet -interface , tastatur og garantien . Negative kommentarer blev fremsat om forsinkelsen i shipping , hukommelse og harddisk problemer , forældet software og dårlig udførelse .

PC World Review

Det ThinkPad X61 blev lab testet af PC World for ydeevne , funktioner og design i sammenligning med en Toshiba Satellite U505-S2940 , Acer Aspire 3935 fra 3. 935 til 6. 504 og en Gateway UC7807u , og det kom ud på toppen . I deres " Bottom Line " gennemgang , skrev de " Det optiske drev er ikke integreret , men i alt andet-især batterilevetid-denne forretning bærbare er top-notch . "

Tablet PC Review

Tablet PC gennemgang omfatter en benchmark analyse, der viser overlegen performance for ThinkPad X61 i forhold til lignende enheder. pro bemærkninger var " robuste boliger , huder fingeraftryk meget godt , har både touch screen og Wacom stylist , stor batteriets levetid , op til 7 timer ved magten besparelser tilstand og fuld størrelse pen med viskelæder skriver som din standard blæk pen . "De negative kommentarer handlede om de små , kedelige skærm og manglen på en indbygget optisk drev .

IT Anmeldelser

Det er undersøgelsen koncentreret sig om de " tablet " funktion i ThinkPad X61 og evne til bærbare skærmen for at pivot mellem stående og liggende visning . Med hensyn til den unikke touch screen og stylus , skrev de , " Lenovo har gjort tingene anderledes og har tilføjet en touch screen-funktion , der er intelligent nok til at ignorere din hånd , når du hviler på skærmen for at notere en note , men det kan registrere, når du ønsker at skrive med din fingerspids eller slutningen af en kuglepen . Det er meget smart og virker godt . "


Previous:Hvordan ændrer jeg en hp blækpatron ? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change