hvordan du ændrer en computers 3.6V batteri

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-10

Alle computere har små batterier i tillæg til deres vigtigste strømforsyning . Uanset om de er bærbare eller stationære computere , hver computer har et lille batteri til at holde det interne ur i gang og computerens grundlæggende hukommelse indstillinger kører . Når batteriet dør, computerens ur ikke vil holde gang , mens computeren er slukket , og bestemte indstillinger , som startrækkefølgen , kunne blive nulstillet til standardindstillingerne . Batteriet er let tilgængeligt på en bærbar computer , hvor det er normalt findes i en lille rum under hovedbatteriet . En desktop computer batteri er en lille smule sværere at få adgang til

Du skal bruge: .
Stationær computer
. Ny 3 .
6V batteri .
Skruetrækker .


1 .
Tag magten og alle andre kabler fra computeren .
2 .
På bagsiden af computeren , der er et par klip eller skruer , der giver mulighed for adgang til indersiden af computeren . Fortryd klippet og /eller fjerne skruerne for at åbne computerens sagen . Den ene side af computeren skal fjernes , og ofte den ene side er betydeligt nemmere at fjerne end den anden side .
3 .
Kig på det store grønne bord , som dækker den ene side af computeren . Dette er den mor bord , hvor batteriet er placeret .
4 .
Find batteriet indstillingen på moderen bord . I de fleste fremstilles computere ( som Dell eller HP -maskiner ) , er batteriet placeret i en let synlig og tilgængelig placering .
5 .
Skub hagen holder batteriet i til siden og Brug dine fingre til at fjerne batteriet . Brug ikke en pincet, tang eller lignende metal værktøjer til at fjerne batteriet. Disse kan beskadige computeren .
6 .
Placer en det nye batteri i indstillingen og vende tilbage klippet til sin tidligere position . Sæt dækslet og skruer holder dækslet på plads . Computeren skal nu holde det tidspunkt, selv mens når computeren er slukket eller frakoblet .

gode råd og advarsler


  • Vær forsigtig med statisk elektricitet . Statisk elektricitet kan beskadige kredsløb inden en computer. Jord dig selv mens du åbner og manipulere de indre dele af en computer .


  • Previous:hvordan man finder ud af, hvad type skærmkort jeg har installeret i min computer Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change