hvordan du fjerner potning materiale fra en pc bord

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-15

Potning er betegnelsen for isolering elektriske komponenter på en pc bundkort , samt andre kredsløb . Under potning ansøgning , er centrale elementer belagt med en kit-lignende materiale , der beskytter dem mod fugt og elektriske ladninger og forhindrer dem i overophedning . Støbemasser er typisk lavet af epoxy , uretan eller silicium . Selv om anvendelsen af pottet forbindelse er ekstremt nemt , at fjerne det tager en hel del tålmodighed for ikke at beskadige nogen kritiske kredsløb komponenter .

Du skal bruge:
blæselampe
. Tændstik eller lighter .
Utility kniv .


1 .
Tag alle kabler ud af pc'en bestyrelsen og fjerne eventuelle spåner , som er installeret på den . Dette giver dig mulighed for at fjerne bestyrelsen fra computeren og gør det nemmere at arbejde med . Konsultere den computer manual eller bundkort anvisninger for korrekt teknikker til fjernelse .
2 .
Placer printet på et fladt underlag med de elektriske komponenter opad .
3 .
Tænd blæselampe gas ved at dreje knappen sidder på halsen af faklen. Lys Gasflammen med en tændstik eller lighter til at antænde gassen . Drej flammen ned til den laveste indstilling .
4 .
Plac¨¦r spidsen af blæselampe flamme over potning materiale . Indkapslingsmateriale ligner et tyndt lag af kit på pc'en bord . Det er altid hårdt og varierer i farve . Tillad blæselampe flammen til at forblive på potte sammensatte i ca 10 sekunder .
5 .
Indstil blæselampe ned og bruge en kniv til at skrabe væk det øverste lag af pottet materiale . Hvis materialet ikke er blødt og bøjeligt , ikke forsøge at tvinge det . Genanvende faklen flamme til at opvarme materialet indtil overfladen af det er bøjelig .
6 .
Fortsæt varme op i potning materiale og skrabe væk øverste lag , indtil du kommer tæt på basen af printkortet . På dette tidspunkt gælder flammen igen i 10 sekunder, og derefter forsigtigt indsætte bunden af kniv under den nederste kant af pottet materiale . Hele laget er pottet materiale skal pop op ud af printet .


Previous:hvordan man løser microSD -kort problemer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change