hvordan du installerer en 3,5 diskettedrev

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-21

Selv disketter i vid udstrækning er faldet i unåde som et middel til oplagring computere , kan du en gang imellem opstår situationer, hvor du skal bruge en , såsom at installere gammel software eller separation en harddisk i en computer , der ikke kan starte op fra det optiske drev . Hvis du har brug for at læse en diskette på en computer , der ikke har et diskettedrev , skal du installere en

Du skal bruge: .
Stjerneskruetrækker
4 monteringsskruer .
Intern diskettedrev -kabel .


1 .
Sluk for computeren, og åbn computerens kabinet . Afhængigt af sagen model , kan der være en enkelt udløseren eller knap eller en serie af skruer langs bagsiden af sagen , der skal fjernes .
to .
Find en åben 3,5-tommer drevbås i computerens kabinet . Drevbåsen vil være lidt større end diskettedrev selv . På forsiden af drevbåsen , bør der være en åbning eller en plastkappe , der kan fjernes for at give adgang til diskettedrevet .
3 .
Line skruehullerne på siden af diskettedrev op med åbninger på siden af drevbåsen , og fastgør derefter diskettedrev på indersiden af computerens tilfælde ved mindst fire skruer . Selv om færre skruer kan bruges , til at mislykkes sikre diskettedrevet helt kan forårsage vibrationer , der producerer støj inde fra kabinettet .
4 .
Slut et kabel fra strømforsyningen i ryggen af computeren sagen til diskettedrev . Diskettedrev elkabler indtastes således at de kun kan tilsluttes i den rigtige retning.
5 .
Læg diskettedrev kablet over benene på bagsiden af diskettedrevet . De fleste diskettedrevet kabler har en lang rød streg på den ene side den røde linje angiver den første pin , som vil blive markeret med en hvid pil eller tallet "1" på diskettedrevet . Tilslut kablet , så den side med den røde linje står den første ben på diskettedrevet . Hvis dit diskettedrev -kabel har flere stik , skal du tilslutte den diskette drev til stikket i enden af kablet . Den anden ende skal tilsluttes til bundkortet . Den midterste stik bruges ikke , medmindre computeren har to diskettedrev .
6 .
Slut den anden ende af kablet til den 34- pin floppy stikket på bundkortet . Må ikke forveksles med IDE -harddisk stik , som har 40 ben . Ligesom diskettedrev , er det første ben på bundkortet stikket mærket . Tilslut kablet , så den side med den røde linje står den første pin på bundkortet stikket .
7 .
Tænd for computeren og prøve diskettedrevet at bekræfte, at det er forbundet korrekt , så låget på computerens kabinet .


Previous:hvordan du udskifter en acer 5000 bærbar skærm Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change