hvordan du installerer en Lexmark 16 blækpatron

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-17

Mange af Lexmarks inkjet printere er designet til at bruge to typer af blækpatroner , hvoraf det ene indeholder farve blæk og det andet indeholder sort blæk . En model af sort blækpatron almindeligt anvendt af Lexmark -printere er den # 16 blækpatron , som indeholder et pigment-baseret blæk , der er både vand-og fade-resistente . Lexmarks printere er designet for nem vedligeholdelse , og som sådan , den proces , der er involveret i at installere en udskiftning Lexmark 16 blækpatron er meget ligetil

Du skal bruge: .
Printer papir .


1 .
Undersøg porte på din printer til at bekræfte, at enheden er ordentligt forbundet til et nærliggende strømforsyning . Find og tryk på tænd -knappen og vent til printeren til at afslutte sit startprocessen .
2 .
Åbn printerdækslet og vente på kassetteholderen for at flytte til syne . Undersøg cylinderampullen indehaveren af Lexmark 16 blækpatronen går ind i sprækken på højre side af patronen indehaveren . Skub kassetten dække opad , indtil det kommer til hvile på sine hængsler . Fjern installerede patronen og sæt den til side
3
Forbered erstatning patron til anlægget. husk at fjerne strimlen af gennemsigtig tape på undersiden af patronen . Indsæt cylinderampullen i den relevante slot i kassetteholderen , sænk derefter patrondækslet og pres indtil den klikker på plads . Luk printerdækslet .
4 .
Log på din computer og åbne den " Start " -menuen. Naviger til " Programmer " undermenuen , og vælg den mappe , der svarer til din model af printeren. Lancere " Lexmark Solutions Center " ansøgning . Naviger til fanebladet " Vedligeholdelse "og klik på det mærkede option " Installer en ny blækpatron . " Vælg den indstilling, der svarer til Lexmark 16 blækpatron og klik på knappen mærket " OK " eller " Næste ".
5 .
Læg printerpapir i printerens papirbakke . Mens der i " Lexmark Solutions Center " , skal du vælge indstillingen hedder " Juster for at undgå slørede kanter " fra " Maintenance " fanen og klik på " Print " knappen . Vent til printeren er færdig med at generere sine tilpasning testside , før du fortsætter .
6 .
Undersøg pile trykt på tilpasning testsiden . Vælg pilen fra hver gruppe , der vises mørkeste og notere nummeret trykt under pilen . Input de valgte numre i " Juster blækpatroner " dialogboksen , og klik på knappen mærket " OK ".

gode råd og advarsler


 • Du kan købe Lexmark 16 blæk patroner fra en online- leverandør , jf. nedenstående ressourcer
 • Undgå at røre ved metal- kontaktpunkter på undersiden af blækpatronerne . .


 • Previous:Sådan nulstiller du en bærbar computer til fabriksindstillingerne gratis Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change