hvordan du installerer en Maxtor intern harddisk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-21

Maxtor harddiske giver en stor mængde af lagerkapacitet for personlige computere . De interne harddiske er brugt til at installere ekstra lagerplads på din computer . Du kan have en tekniker installere harddisken ind i din maskine , men det er også muligt at installere en harddisk uden megen baggrundsviden om computere . Installation af en harddisk tager kun et par minutter , og det kan fastgøres ved hjælp af eksisterende kabler i maskinen

Du skal bruge: . .
Skruetrækker


1

Fjern skruerne på computerens kabinet ved hjælp af skruetrækker . For de fleste computer tilfælde er skruer, der afbryder de vigtigste undervogn fra dækslet på bagsiden af maskinen .
2 .
Skru harddisken ind i 3,5- tommer slot i forsiden af sagen . Sørg for, at skruerne fast hold harddisk til sagen for at undgå harddisk skader .
3 .
Sæt IDE-eller SATA kabel fra bundkortet til harddisken . IDE -kabler er grå 24- pin kabler . SATA kabler er røde 7- bens stik . At identificere , hvilken type kabel, du bruger , se på bagsiden af harddisken til at matche op stiften tælle med passende kabeltype .
4 .
Sæt en strømkabel fra strømforsyningen til harddisken . Strømforsyningen leverer strøm til alle enheder i din maskine , herunder din harddisk .
5 .
Sæt tilfælde dække ved hjælp af skruetrækker . Tænd din maskine og starte op i dit operativsystem . Læg mærke til operativsystemet rapporter ekstra opbevaringsplads til rådighed for din computer .

gode råd og advarsler


  • Sluk din computer, når du fjerner sagen og installere en intern komponent .


  • Previous:hvordan du installerer blæk cartidges i en kanon ip1600 Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change