hvordan du installerer en dell grafikkort

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-12

En video card giver computere , herunder Dell modeller , til at afspille videoer . Grafikkort er undertiden benævnt grafikkort . Nogle videokort har grafik- processorer , som giver kortet til at behandle video /grafik i stedet for at lade resten af systemet at gøre det . Dette sparer det edb-system fra at gøre dette arbejde, og frigør det op at behandle andre oplysninger. Sådanne kort kan installeres på din Dell- computer

Du skal bruge: .
Computer
Dell grafikkort .
Installationsdisk .


1 .
Tag computeren og fjern siden at få adgang til indersiden.
2 .
Afklem eller skru fyld beslaget og fjern det fra tilfældet. Den filler beslag er det stykke metal , der dækker den plads, hvor tilslutninger til skærmkortet fremgår af bagsiden af kabinettet . Afhængig af modellen af din Dell-computer , er det beslaget holdes på plads af et klip , som du enten nødt til at rotere op eller dias til frigivelse. På nogle Dell -computere , er det beslaget skrues i.
3 .
Sæt grafikkortet , som bringer forbindelsen side til den tomme plads . Hvis der er en gammel grafikkort , skal du fjerne det, før du installerer den nye , medmindre du bruger en dobbelt skærmkort setup . Forbindelsen side af grafikkortet er siden med faner hængende ned . For PCI-X kort, kortet engang sidder på plads , hæve klippet på bundkortet ( på bagsiden af PCI -X -kort ) for at sikre det .
4 .
Luk sagen og starte computeren .
5 .
Sæt installations- disk i drevet . Installationen setup skulle starte automatisk .
6 .
Følg anvisningerne for at installere driveren til skærmkortet . Når dette er afsluttet , vil skærmkortet være installeret .

gode råd og advarsler


  • Træk stikket ud af computeren reducerer risikoen for elektrisk stød , når de arbejder på komponenter . Også trykke på et stykke metal for at aflade evt statisk elektricitet til at forhindre at beskadige komponenter .


  • Previous:fordelene ved at eje en komprimator vs leje Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change