hvordan du installerer en række 22 blækpatron på min nye hp officejet 5610

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-27

HP OfficeJet 5610 er en alt -i-én printer , hvilket betyder, at det har evnen til at udskrive , scanne , faxe og kopiere dokumenter . Det har en print hastighed på op til 20 sider i minuttet , den faktiske produktion afhænger af kompleksiteten af dokumentet. Da denne alt- i- én printer træder i stedet for flere maskiner , er det en bestemt plads saver . Den OfficeJet 5610 tager en sort blækpatron-HP 27-og også en tricolor blækpatron-HP 22 . For at opnå de bedste resultater , anbefaler HP , at du justere blækpatronerne efter hver udskiftning .

Fjernelse af gamle patron


1
Tryk på afbryderknappen . for at tænde printeren . Forsøg ikke at udskifte patronen , når strømmen er slukket , da det kan forårsage skade på printeren .
to .
Find udskrive dækslet på forsiden af printeren , nær den højre side . Træk den fremad for at åbne den , og derefter vente til printeren transport til at glide over til åbningen .
3 .
Tryk forsigtigt ned på HP 22 blækpatron at frigøre den fra vognen . De 22 patron er den på venstre . Når det er løst , trække det ud mod dig for at fjerne det helt .

Installation af nye patron


1 .
Åbn HP 22 pakken , og træk forsigtigt lyserøde tap for at fjerne den beskyttende tape . Undgå at berøre nogen del af cylinderampullen andre end de sorte plastic .
2 .
Skub den nye blækpatron forsigtigt i den tomme plads til venstre. Fortsæt skubbe det ind, indtil du hører et klik .
3 .
Luk print-dækslet .
4 .
Justering af blækpatronen ved at trykke " OK " når du bliver bedt . Du skal have almindeligt hvidt papir i printeren til tilpasning til arbejde ordentligt . Vent til tilpasning ark til at udskrive , og derefter placere den med forsiden nedad i scanneren , med toppen af siden i forreste venstre hjørne . Tryk på "OK " og vent til printeren for at justere blækpatronen . Din nye HP 22 farveblækpatronen er nu klar til brug .


Previous:hvordan man kan klare pc ram Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change