hvordan du installerer et løfte SATA300 uden diskettedrev

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-03

Løftet SATA300 er en SATA controller kort . SATA er en metode til at forbinde ydre enheder som f. eks harddiske og harddiske til bundkortet . Men ikke alle bundkort har SATA -porte . I dette tilfælde giver en SATA controller kort i computeren for at oprette forbindelse SATA enheder til at oprette forbindelse til kortet , som er sat i en PCI- slot
1 .
Åbn en webbrowser og gå til http://www. promise . com/support/download/download2_eng. asp ? ProductID=139 kategori=alle os=100 go=GO for at hente den nyeste driver til SATA300 .
2 .
Udpak downloadede fil og notér , hvor filerne er placeret .
3 .
Sluk computeren og tag stikket ud for at mindske risikoen for elektrisk stød .
4 .

Fjern sidepanel af sagen at få adgang til indersiden.
5 .
Fjern metal fyld om sagen for den ønskede PCI-slot . PCI slots er omkring tre inches lang og løber vandret i nederste venstre side af bundkortet . Om sagen , er der metal fyldstoffer direkte til venstre for PCI slots . Metallet fyldstoffer er til tider skruet eller klippet til og kan nemt fjernes , når skrues eller løslades . Nogle metal fyldstoffer stadig er forbundet direkte til sagen . Disse typer af fyldstoffer skal skiftevis skubbes på begge sider til arb afbrydes .
6 .
Installer Promise SATA300 ved at sætte det i den ønskede PCI-slot , derefter skrue kortet ned på tilfælde, hvor fyldstof var .
7 .
Luk sagen , og genstart computeren .
8 .
installere driveren. Når computeren er startet op , vil det bemærkes, at nye hardware blive fundet og opdrage en installationsguide . Når du bliver bedt om at klikke på muligheden for at søge efter driveren i en bestemt placering , og vælg derefter den mappe , hvor føreren var udtrukket til tidligere .

gode råd og advarsler


  • Inden du rører inde computerkomponenter , touch et stykke metal for at aflade statisk elektricitet, som kan beskadige komponenter .


  • Previous:hvordan du fjerner en computer xp processor Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change