hvordan du installerer hukommelse på en dell C600 ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-08

Dell Latitude C600 laptop har en traditionel base-monteret hukommelsesmodulrummet , som giver mulighed for en enkel og hurtig installering af hukommelse. Begge moduler er i samme rum , i modsætning til nogle computere , der har et modul i bunden og en anden monteret på bundkortet . Alt hvad du behøver for at udføre jobbet er en flad skruetrækker . Du kan afslutte denne opgave på fem minutter

Du skal bruge: .
hukommelsesmodul
. Flad skruetrækker .


1 .
Sluk for computeren .
2 .
Tag strømkablet og alle andre perifere enheder fra computeren .
3 .
Fjern batteriet fra venstre bugten i fronten af computeren og derefter tænde computeren om.
4 .
Find hukommelsesmodulrummet i midten af computerbunden og udtrække de to skruer på dækslet .
5 .

Fjern låget for at blotlægge hukommelsesmoduler . Den grundlæggende model af Dell Latitude C600 kommer med en enkelt hukommelsesmodul , men hvis du har bestilt den med udvidet hukommelse , vil der være to .
6 .
Spred holderne på enderne af et hukommelsesmodul havn . Hvis et hukommelsesmodul er til stede , vil det poppe op i en vinkel .
7 .
Fjern et modul ved at trække det lige ud af havnen .
8 .

Indsæt et hukommelsesmodul i havnen i en vinkel og tryk ned , indtil holderne låses dens sider for at sikre det på plads . Hvis der er to hukommelsesmoduler i segmentet , og du har mistanke om , at man er dårlig , kan du nødt til at udføre denne procedure to gange med henblik på at sikre, at du har udskiftet det rigtige modul .
9 .
Sæt hukommelsesmodulet dækslet og skruer .
10 .
Vend computeren , skal du udskifte batteriet , og tilslut strømmen kabel og de perifere enheder . Systemet vil automatisk erkende, at hukommelsen er installeret på start-up .


Previous:hvordan man wrap en kopimaskine til transport Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change