hvordan du opgraderer grafikkortet til en Toshiba Satellite A105

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-07

På et tidspunkt i livet af din Toshiba Satellite bærbare computer, kan du opgradere dit grafikkort , da mange videoredigering og grafisk design applikationer kræver high -end grafikkort . Mange laptop ejere leje laptop teknikere for at installere denne hardware . Selv om der er fordele at ansætte en erfaren ekspert til at installere din video hardware , kan du ikke indse , hvor nemt det er at installere den video card selv

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Lille skruetrækker .
Videokort .


1 .
Afbryd fra den bærbare computer strømkablet , batteri og de perifere enheder . Det er aldrig sikkert at demontere en bærbar computer , eller en elektrisk anordning , mens den er sluttet til en strømkilde af nogen art .
2 .
Placer computeren ansigtet ned , og fjern derefter enkelt Phillips skrue sikre harddisken og fjern harddisken . Indstil harddisken , harddisk cover og skrue side .
3 .
Fjern seks Phillips skruer hukommelsen dække , modem dækker og modem /LAN stik dække , og fjern derefter dækker og sæt dem til side sammen med skruer .
4 .
Skub de to RAM- moduler ud af hukommelsen rum , og derefter indstille dem omhyggeligt til side.
5 .
Fjern to stjerneskruer sikre modemkortet til hovedkortet , skal du tage LAN-kabel fra hovedkortet , og derefter fjerne det trådløse modem -kortet og LAN -stikket samling fra den bærbare computer .
6 .
Fjern de resterende skruer fra bunden af den bærbare computer .
7 .
Placer computeren ansigt op og lirke op tastaturet bezel med en lille skruetrækker , så sæt den til side . Tastaturet ringen er en lille plastik strimmel placeret mellem tastaturet og skærmen .
8 .
Fjern de to stjerneskruer sikre tastaturet til den bærbare computer rammen , og derefter placere tastaturet nedad på pegefeltet og håndledsstøtten . Afmonter tastaturet fladkabel fra hovedkortet .
9 .
Fjern enkelt Phillips skrue sikre dvd- drev til den bærbare computer rammen . Skub DVD- drevet ud af den bærbare computer rammen og sæt det til side .
10 .
Fjern enkelt Phillips skrue sikre den metalplade, som dækker skærmkortet stik .
11 .
Fjern tre Phillips skruer i toppen bærbare kabinet , og frakobl den resterende kabler fra hovedkortet . Derefter løfte LCD display og top bærbare kabinet fra bunden og meget forsigtigt placere den på et sikkert og plant underlag.
12 .
Fjern enkelt skrue fastgør harddisken stikdækslet til laptop base . Indstil bandage til siden .
13 .
Tag grafikkortet fra hovedkortet og løft det ud af den bærbare computer og sæt den til side .
14 .
Installer den nye grafikkort ved at gentage trin 1 til 13 i omvendt rækkefølge.

gode råd og advarsler


  • Vær forsigtig , når behandling af alle de elektroniske komponenter i din bærbare computer . Sørg for at du har en stor nok plads til at arbejde sikkert .


  • Previous:Hvordan kopierer jeg et lille billede til en 8,5 x 11 på en kopimaskine ? Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change