hvordan du tilføjer en harddisk med XP på en computer med vista

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-15

Windows Vista er et af de nyere operativsystemer fra Microsoft . Det er større end alle Windows -operativsystemer fra Microsoft, der foretog det , men det har mere indbygget i applikationer og støtte. Windows XP var det operativsystem , som direkte forud Vista . Du kan tage en harddisk installeret med XP og læg dem i en Vista-computer til brug for drevet , men du kan ikke køre begge operativsystemer på den måde

Du skal bruge: .
Skruetrækker


1 .
Åbn computeren sagen på Vista-computer. Hver side af sagen kan fjernes ved at skrue et par skruer fra bagsiden af sagen . Kontroller, at computeren er slukket , og stikket er taget ud .
2 .
Find en åben bugt i den forreste del af kabinettet . Skub harddisken i og skru det ind på hver side . Du bliver nødt til at bruge mindst to computerens kabinet skruer på hver side .
3 .
Tilslut strøm og data kabler fra computeren til harddisken . Strømkablet kommer fra strømforsyningen og stik lige ind og skal vende samme retning som på alle andre drev . Datakablet kommer fra bundkortet . Drevet vil enten være SATA eller IDE og har brug for det korrekte kabel . Hvis harddisken deler samme kabel med VISTA harddisken , skal du sørge for jumper indstilling på XP drevet ændres til slave , som anført oven på drevet . Sørg for, at Vista-computer har den rette forbindelse til en SATA eller IDE -drev , afhængigt af , hvad den anden drevet .
4 .
Luk computerens kabinet og sæt computeren tilbage i. Genstart computeren. XP drevet skal være synlig som en anden harddisk , men vil ikke starte som den vigtigste drev . Du ønsker måske at slette " Windows " mappen på XP drevet .


Previous:hvordan du fjerner potning materiale fra en pc bord Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change