hvordan du udskifter en acer 5000 bærbar skærm

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-21

Hvis de er fysisk beskadiget eller udsat for elektricitet fra en spændingsbølge , vil bærbare LCD -skærme enten display tomt pixels eller en helt dødt skærm . Opgradering til en ny bærbar computer, hvis din skærm dør er en dyr løsning , som du kan undgå ved blot at erstatte skærmen . Skærmen er holdt på plads af et standard sæt af skruer , der kan fjernes med normale værktøjer i en kort tid

Du skal bruge: .
skruetrækker
. Stjerneskruetrækker .
LCD -skærmen .


1 .
Afslut alle åbne programmer og slukke Acer 5000 operativsystem . Tag AC adapteren og alle USB -enheder tilsluttet til computeren .
2 .
Luk Acer 5000 's låget og drej den bærbare computer over , så du kan se den nederste halvdel af sagen . Skub over frigivelsen baren og træk batteriet ud af de 5000 tilfælde.
3 .
Aflever Acer 5000 tilbage til sin oprindelige position åbne låget . Find de fire gummi skruen sæler i hjørnerne af LCD -skærmen er plastkappe .
4 .
Træk skruen sæler ud af LCD- skærmen dække eller lirke dem ud med kanten af en flad-skruetrækker , hvis du har problemer med at fjerne dem med fingrene . Fjern de fire skruer med en stjerneskruetrækker .
5 .
Fjern plastik fra LCD -skærmen og derefter fjerne skruerne er placeret i nederste højre og nederste venstre hjørne af skærmen . Grab den øverste kant af skærmen og træk det frem mod dig .
6 .
Indstil skærmen med forsiden nedad på Acer 5000 's tastatur . Frakoble den video kablet på bagsiden af LCD- skærmen .
7 .
Afsæt funktionssvigtet LCD-skærmen . Tilslut videokablet til bagsiden af udskiftning skærmen og derefter indstille skærmen på den Acer 5000 laptop . Fastgør skruerne i nederste venstre og nederste højre hjørne .
8 .
Sæt LCD -skærmen dækker , skruer og skrue sæler . Indsæt batteriet i Acer 5 tusind batteri bugt på den nederste side af sagen .

gode råd og advarsler


 • Du kan også nødvendigt at udskifte LCD -skærmen er inverter bord , som leverer strøm til skærmen selv . Frekvensomformeren board er den lille grønne kredsløb placeret lige under LCD- skærmen . At erstatte det , skal du tage kablerne på venstre og højre side af brættet , og derefter trække det ud den bærbare computer.
 • Du kan købe en erstatning 15- tommer skærm til din Acer 5000 laptop mange computerhardware hjemmesider .
 • Statisk elektricitet kan have en ødelæggende virkning på bærbare komponenter . For at forhindre skaden i at ske , jorde dig selv før du fjerner den bærbare computers batteri ved at røre en metalgenstand uden den bærbare computer .


 • Previous:hvordan man kan se et SD-hukommelseskort på ms Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change