hvordan du udskifter en dell inspiron tastatur

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-01

Dell er en af pionererne i fremstillingssektoren laptops over hele kloden . Ikke alene henvender sig til hundredvis af enkelte kunder , er det gearet til virksomhedens behov så godt. Et af de mest succesfulde serier af Dell bærbare pc er blevet Inspiron . Forskellige udgaver af denne serie er populære hos folk i disse dage og fortsætte med at være det. Nogle gange kan det være nødvendigt at gøre nogle reparation på egen hånd . Udskiftning af tastaturet er en sådan ting

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Flad skruetrækker .
Nyt tastatur .


1 .
Sluk for strømmen til din bærbare computer og fjerne alle installerede batterier . Batteriet er placeret på undersiden af den bærbare computer .
2 .
Fjern harddisken ved hjælp af Phillips-skruetrækker til at fjerne de fem skruer fra døren på harddisken placeret på højre side . Skub forsigtigt disken døren indtil det trækker sig ud af døren slot . Træk forsigtigt harddisken direkte fra bunden tilfælde af forsamlingen . Vend computeren om og skru de fem tastaturet skruer . Flip over den bærbare computer igen .
3 .
Brug en flad skruetrækker til forsigtigt at fjerne tastaturet fra flosset kant af en blank nøgle på højre side af tastaturet .

4 .
Guide tastaturet opad . Afmonter kablet fra tastaturet .
5 .
Sæt de gamle tastaturet til side , og slut det nye tastatur med bundkortet kabel, som du udsendte tidligere . Sæt tastaturet tilbage på sin plads med forsiden af tastaturet pegende opad .
6 .
Flip den bærbare computer over langsomt og sikkert tastaturet med de fem skruer, du fjernede tidligere . Skub harddisken tilbage i drevet . Skub ned på det drev døren , så det passer på plads . Udskift skruerne på harddisken dør .
7 .
Boot din bærbare computer til at prøve dit nye tastatur .

gode råd og advarsler


 • Alle vedligeholdelsesarbejde på din computer bør ske på en ren , tør overflade .
 • Håndter tastaturet med ekstrem omhu , fordi tasterne er skrøbelige .
 • altid slukke for strømmen fra, mens skiftende tastaturet .
 • Brug kompatibelt tastatur med din bærbare computer på alle tidspunkter.


 • Previous:hvordan man formatere hoppe drev i linux Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change