hvordan du udskifter en pc bundkort 2008

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-03

Et motherboard er den centrale placering i et edb- system, der giver alle komponenterne til at arbejde sammen . Hvis et bundkort går dårligt , eller hvis opgraderinger ønskes , kan en udskiftning være nødvendig . Proceduren for udskiftning et bundkort i en pc er generelt den samme for alle mærker af pc'er , selv om udskiftningen bundkortet skal være kompatibelt med de forskellige komponenter som CPU og RAM

Du skal bruge: .
Computer
Nye bundkort .
Ikke-Magnetized Stjerneskruetrækker .


1 .
Tag computeren for at mindske risikoen for elektrisk stød og derefter fjerne sidepanelet at få adgang til indersiden af computeren.
2 .
Tag komponenter fra bundkortet herunder harddisken ( e ) , diskdrev ( r) og strømforsyningen .
3 .
Skru PCI -kort ( de er lange og køre vandret på tværs af bundkortet ) fra sagen og fjerne dem fra bundkortet . PCI -kort er sikret ved en enkelt skrue langs venstre side af sagen . Nogle tilfælde har udgivelse klip i stedet for skruer .
4 .
Unscew og fjerne bundkortet fra tilfældet . Der er groft ni skruer , men dette antal kan afvige afhængig af mærke og størrelse af bundkortet . De skruer løber langs kanten af bundkortet med en normalt meget tæt på centrum .
5 .
Afklem RAM fra bundkortet ved at skubbe klip væk og ned fra RAM . RAM er den ene eller to lodrette pinde rundt regnet fire inches lang til højre for fan /heatsink -enhed .
6 .
Fjern fan /heatsink -enhed . Enheden er normalt klippet til bundkortet , men nogle gange kan være skruet fast til den . Klippene eller skruer er normalt i de fire hjørner af fan /heatsink .
7 .
Frigør og fjern processor fra bundkortet . Hold processor ved dens kanter og becareful ikke at beskadige undersiden ( siden med ben) , da dette kan forårsage processoren til at fungere dårligt .
8 .
Placer processor i nyt bundkort , så låsen den på plads .
9 .
Klip eller skrue på blæseren /heatsink -enhed til den nye bundkort .
10 .
Installer RAM på bundkortet . Placer RAM i pladsen , og skub på toppen og bunden af RAM samtidigt , indtil det klip i. RAM kun kan gå i en retning, så hvis det ikke går i let , drej det og prøv igen .

11 .
Skru bundkort til sagen .
12 .
Slut komponenter , herunder harddisken ( e ) , diskdrev ( r ) og strømforsyning .
13 .
Slut PCI -kort i bundkortet og fastgøre den til sagen ved hjælp af en skrue eller et klip , afhængigt af sagen . PCI -kort kan kun isættes på én måde i bundkortet .
14 .
henlægge sagen .

gode råd og advarsler


  • Inden du rører inde computerkomponenter , touch et stykke metal for at aflade statisk elektricitet, som kan skade dele .


  • Previous:hvordan du installerer en Bluetooth-kort i en inspiron e1505 Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change