hvordan du udskifter et trådløst kort i en thinkpad t41p bærbar

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-24

Hvis den trådløse internetforbindelse i din Thinkpad T41p bærbar computer er ikke fungerer korrekt , skal du muligvis udskifte det trådløse kort . Et nyt trådløst kort kan tilbyde din computer bedre trådløse signal styrke og en mere sikker internetforbindelse . Vær forsigtig , når du håndterer skrøbelige komponenter i din bærbare computer , som skal fjernes for at få adgang til det trådløse kort

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Nye trådløse modem -kort.


1 .
Luk din Thinkpad T41p og tag det fra AC- adapter strømforsyning , hvis det er nødvendigt . Afbryd alle ydre komponenter tilsluttet til maskinen og fjern den bærbare computers batteri . Luk bærbar skærm .
2 .
Vend den bærbare computer på hovedet og placere den på en ren , flad overflade . Brug stjerneskruetrækker til at fjerne de fire skruer markeret med en lille " Keyboard " ikonet fra bunden af maskinen . Sæt skruerne til side på din arbejdsplads .
3 .
Vend den bærbare computer igen og åbn skærmen . Placer din tommelfinger på afsats under " Power " knappen, og tryk mod skærmen for at frigøre tastaturet låsen , som vil gøre tastaturet pop op fra sin indstilling.
4 .
Grib bunden af tastaturet og langsomt trække det mod fronten af den bærbare computer til at afsløre tastaturet bånd kabel og stik . Afmonter fladkabel fra systemkortet og sæt tastaturet til side .
5 .
Fjern de to skruer, der holder det trådløse modem kort , som ligner udskiftning du har købt , til øverste venstre hjørne af den bærbare computer . Brug træktap på kortet til langsomt løfte den lodret ud af sagen . Flip kortet over og afbryde modemstikket .
6 .
Sæt modemstikket i din nye trådløse kort og lægge det nye kort ned i samme bærbare computer slot . Brug de skruer fjernet i trin 6 til at sikre nye modem til den bærbare computer sagen .
7 .
Sæt tastaturet stik kablet i systemkortet og sæt tastaturet tilbage i sin indstilling . Sørg for, at tapperne på den nederste kant af tastaturet er låst i position , inden du lukker bærbar skærm .
8 .
Luk bærbar skærm og flip den bærbare computer på hovedet . Udskift alle tastaturet skruer fjernet i trin 2 .

gode råd og advarsler


 • Hvis din T41p har et Bluetooth-modul , skal du afbryde Bluetooth antenne fra trådløse modem i trin 5 , og tilslut antennen til den nye modem i trin 6 .
 • Udfør ikke nogen vedligeholdelse på din computer, hvis den er sluttet til en strømførende forsyning .


 • Previous:hvordan man kan tilslutte op flere skærme , når de skal sættes ind det samme sted Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change