hvordan du udskifter harddisken i en Toshiba Satellite bærbar

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-23

Toshiba Satellite bærbare computer , ligesom de fleste andre bærbare computere , har evnen til at have sin harddisk fjernes og erstattes med en ny . Det er fantastisk for situationer, hvor harddisken er beskadiget eller ikke-responderende og du skal erstatte det for at få din bærbare computer til at arbejde igen

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Udskiftning laptop harddisk .


1 .
Tænd din bærbare computer helt af og tag det fra alle kabler , der er knyttet til den. Fjern batteriet fra computeren så godt og derefter vende computeren på hovedet og lægge den på en blød , flad overflade .
2 .
Fjern skruen fra panelet ved siden af bugten hvor batteriet går . Lift off dette panel til at udsætte harddisken .
3 .
Fjern harddisken fra den bærbare computer . Hvis harddisken er indkapslet i en metal bur , skal du fjerne både harddisk og buret på samme tid . Som du fjerner drevet , skal du afbryde det fra de data og elkabler , der forbinder den til computeren .
4 .
Fjern harddisken fra dens metal bur og sætte din nye harddisk til metallet kabinettet. Tilslut harddisken til strøm og data kabler i den bærbare computer , og skub den tilbage på plads .
5 .
Sæt panelet, som dækker den bærbare harddisk , skru det på en sikker og sæt derefter i den bærbare computer 's ledninger og batteri back .


Previous:hvordan man kan rense et program fra en harddisk Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change