hvordan du udskifter hukommelsen i en Compaq C300

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-18

En af de gode ting om bærbare computere som Compaq C300 er, at du kan erstatte de grundlæggende dele og løse mindre problemer på egen hånd . For eksempel er hukommelsesmodulet i din Compaq en af de vigtigste komponenter i din bærbare computer . Uden hukommelse computeren kan ikke køre programmer eller endda operere . Selv om dette modul er high- tech og afgørende for systemet, kan du få adgang til den let fra undersiden af Compaq . Opgradering af hukommelse eller udskifte en beskadiget modul på din Compaq er en forholdsvis simpel proces .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Sluk Compaq C300 og fjern AC -adapteren ( hvis det er tilsluttet ) . . Luk den bærbare computer , vend det om og sætte den på et bord .
2 .
Find hukommelse rum på undersiden af computeren . Det er en mellemstor rektangulære rum beliggende nær den nederste kant af computeren . Harddisken rum er den største og Wi-Fi rum er den mindste .
3 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne enkelt skrue holder dækslet på plads . Fjern låget og sæt det til side . Den grønne hukommelsesmodul vil nu blive udsat for.
4 .
Træk metal fastholde tappene på hver side af modulet tilbage og modulet vil poppe op . Brug dine fingre til forsigtigt at trække modulet ud af rummet .
5 .
Skub det nye modul i stedet for den gamle modulet og tryk forsigtigt ned , indtil fastholde tapperne klikker på plads , sikring af modulet . Udskift dækslet , skrue og batteri .


Previous:hvordan man kan fejlfinde et logitech tastatur Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change