hvordan du udskifter hukommelsen på en D630 dell

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-06

Dell Latitude D630 er en business class bærbar computer , der har-blandt andre funktioner-en flytbar hukommelse modul. Dette er nyttigt, hvis du ønsker at opgradere hukommelsen i din computer eller hvis du ønsker at erstatte en fridage hukommelsesmodul . Du skal bruge nogle computer erfaring til at udføre denne procedure, da den omfatter handlinger en delvis afmontering af din computer

Du skal bruge: .
Phillips og flad skruetrækkere
Udskiftning hukommelsesmodul .


1 .
Sluk D630 , tag den og tag batteriet ved at skyde to udgivelser mod siderne af den bærbare computer, så glider batteriet ud . Åbne dækslet af computeren og læg skærmen fladt ned , så det er åbnet så bredt som muligt .
2 .
Placer din skruetrækker i indhakket på højre side af hængslet dækning , strimlen af plastik over tastaturet , som indeholder den magt og volumen -knapper . Lirke op på denne brik og forsigtigt fjerne det , at trække op fra højre til venstre .
3 .
Fjern de tre skruer , der holder tastaturet til bundkortet og løfte det op . Som du løfter den op , tag tastaturet kablet fra bundkortet .
4 .
Brug dine fingre til at sprede ud låsning klip, der holder hukommelsesmodulet på plads . På samme tid løfte modulet op for at fjerne det fra computeren . Indsæt din udskiftning modul på en 45- graders vinkel og tryk ned , indtil låsen klip klikker på plads .
5 .
Slut tastaturkablet og skub tastaturet tilbage på plads . Erstatte de tre skruer , der holder den til bundkortet . Udskift hængseldækslet ved at fastgøre det tilbage på plads i en venstre til højre retning , indtil den flugter med computerens kabinet .
6 .
Slut computeren igen, udskifte batteriet , og tænd for maskinen .


Previous:hvordan man kan kalibrere din laptop Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change