hvordan man bruger Plextor ConvertX PVR

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-26

I de seneste år har virksomheder udviklet specielle computere kaldet Media Centers , som kan give brugerne mulighed for at se og optage direkte tv . Desværre , kan Media Centers være pebret , og mange detail for langt over $ 1. 000. Overraskende , næsten enhver moderne computer har evnen til at sende live-tv , samt udføre som en digital videooptager ( ex. TiVo ) . Med en tv -tuner , såsom Plextor ConvertX PVR , og nogle basale computerfærdigheder kan du nyde fuldgyldigt tv-tjeneste og en DVR på din computer til en brøkdel af, hvad det ville koste at købe en dedikeret Media Center .

Du skal bruge:
pc med ledig USB -port
. USB -kabel .


1 .
Grib fat i koaksialkabel , der kommer ind fra væggen og skru den ind i den koaksiale indgang på Plextors PVR . Tænd for PVR ved at tilslutte den til den medfølgende AC -adapter og slutte det til en stikkontakt . Placer enheden i nærheden af din computer og vedhæft det via en standard USB -kabel . En hurtig vises i din opgave bar og en orange lys vises på enheden angiver, at du med succes har tilsluttet USB -enhed .
2 .
Indsæt driverinstallationen disk , der fulgte med din Plextor enheden i computeren . Installer PVR drivere og fjerne disken .
3 .
Åbn Media Center anvendelsen af dine valg og konfigurere PVR . Vælg den region , som du bor i og fortsætte . Tillad programmet til automatisk at registrere kilden til tv- signal ( koaksialkabler) . Input dit postnummer og kabel /satellit-udbyder til at modtage de mest præcise guide programoversigter . Færdiggøre dine nye indstillinger ved at trykke på knappen "Gem" og vende tilbage til hovedmenuen .
4 .
Klik på " Live TV " -knappen for at starte se live-tv . Sørg for, at tuneren fungerer korrekt ved at forsøge at skifte kanal . Optage programmet , som du vælger ved at klikke på den røde cirkulære knap, der findes normalt mod bunden af skærmen .

gode råd og advarsler


  • Du kan tilføje en sekund Plextor ConvertX PVR til computeren for at optage samtidigt to tv- programmer .


  • Previous:hvordan man kan kontrollere spændingen på en pc Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change