hvordan man bruger en 1 GB Memorex rejse flash -drev

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-26

Lille og bærbar , flash -drev er en nem måde at gemme og dele filer mellem systemer . Den Memorex Travel Flash Drive , som de fleste flash- drev , bruger USB som sin tilslutning. Det har evnen til at lagre alle typer af filer . Med en lagerplads på 1 GB , kan dette flashdrev holde 250 sange eller 125 billeder , afhængigt af størrelsen af filerne . Memorex har lavet ved hjælp af deres Rejser Flash Drive nemt og bekvemt

Du skal bruge: .
1GB Memorex Travel Flash Drive
Computeren.


1 .
Tag hætten af USB-enden af flash -drev og placere den på den modsatte ende ( over den blå LED ) til praktisk opbevaring .
2 .
Indsæt flashdrevet i din USB- port . Den Memorex Travel Flash Drive bruger USB 2,0 , men arbejder også med USB 1,1 systemer . Den blå LED i slutningen af flash -drev vil lyse op og flimmer for at indikere magten .
3 .
Vent til din computer system til at genkende den nye hardware og installere driverne til flash drev . Flashdrevet virker på både Mac og Windows -systemer . Dette tager kun et par minutter at udfylde .
4 .
Klik på "Denne Computer " i Windows eller " Finder " i Mac -systemer for at se drevet . Den vises som en ekstra lettered drev . Du kan åbne og bruge dette drev , ligesom du gør de andre drev på dit system . Filhåndtering evner inkluderer kopiere, indsætte og slette . Med den forudindstillede fil programmet på Memorex Travel Flash Drive , kan du endda overføre filer mellem en Mac og en Windows- computer .
5 .
Afbryd drevet i Windows ved at dobbeltklikke på " Sikker fjernelse af hardware " i nederste højre hjørne af skærmen . Vælg den USB- enheden eller bogstav din flash -drev og derefter klikke på " Stop . " Lyset på drevet slukkes , og drevet er sikkert at fjerne .
6 .
Afbryd drevet i Mac ved at højreklikke på drevet ikon på skrivebordet og vælge " Skub . "Lyset slukkes , og du kan roligt fjerne flashdrevet .

gode råd og advarsler


 • Udsæt ikke din flash -drev til ekstrem varme eller kulde .
 • Undgå at udsætte din flash -drev for stærke magnetfelter .
 • Fjernelse af flash- drev , mens den blå LED- lys blinker , kan resultere i tab af data .


 • Previous:hvordan man bruger Plextor ConvertX PVR Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change