hvordan man bruger en Express Card

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-07

Express -kort har en bred vifte af it anvendelser . Selvom der almindeligvis anvendes som bærbare lagerenheder , en række Express-kort på markedet, som har indbygget Wi-Fi -kapacitet, grafikkort eller andre funktioner . Express -kort indgår i mange bærbare computere på grund af deres kompakte størrelse og tilpasningsevne . Express -kort gør det nemt at tilføje hukommelse eller funktionalitet til din computer uden at skulle åbne den op og pille med indvendigt . Hvis du følger de rigtige skridt , kan du gøre god brug af din nye Express Card og alle dets indbyggede funktioner .

Du skal bruge:
Express Card slot
. Driver disk (ikke altid nødvendigt) .


1 .
bestemme, hvilken slags Express Card , du bruger. Express Card slot i sig selv er standardiseret , og Express Card hjemmeside forklarer , at 95 % af bærbare computere har en indbygget slot . Men den Express-kort i sig selv er ikke standardiseret , og der er to forskellige typer af Express -kort , der passer ind i en standard Express Card slot . Hvis du bruger en 54- mm Express Card , vil en lille del af kortet rager 22 mm længere end resten af kortet . I tilfælde af en 34- mm -kort , er hele kortet en perfekt rektangel , uden uregelmæssige fremspring .
2 .
Tænd computeren , skal du lade det helt boot op og log ind som du normalt ville .
3 .
Sæt Express Card i computeren . Hvis du bruger en 54- mm -kortet , bør den udragende brik være på venstre side , når du indsætter kortet . Hvis det fremspring er på rette , så er du indsætte kortet på hovedet . På en 34- mm -kort , er den side med producentens logo normalt toppen . For en 34- mm -kort , skal du skubbe kortet så langt til venstre som du kan ind i Express Card slot . Det kan synes som den 34-mm -kortet er for lille til slot , men hvis du trykker den til venstre , vil det låse på plads, og fungere fint . Husk på, at Express Card slot designet til at være stor nok til både 54- mm -model og den mindre 34- mm -model .
4 .
Vent et øjeblik , mens computeren identificerer den nye hardware .
5 .
Følg på skærmen for at installere nødvendige drivere til Express Card . I de fleste tilfælde vil din pc automatisk registrere hardwaren og installere de nødvendige drivere . Men i sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at indsætte en driver disk i computerens cd-rom- drevet, når du bliver bedt om af computeren . Hvis du ikke har modtaget en driverdisk efter købet af din Express Card , så er ingen disk er nødvendigt.
6 .
Klik på " Start " menuen og vælg " Denne computer " , når kortets drivere er færdig med at installere . Under " Enheder til flytbare medier " overskrift , bør du se et ikon som hedder " Express Card . " Dobbelt -klik på dette ikon for at få adgang til din Express Card til lagring og opbevaring af arkiver . I tilfælde af video , internet , eller audio Express-kort , dobbeltklikke på ikonet vil alternativt opdrage indstillinger for enheden . Konfigur¨¦r eventuelle ønskede indstillinger , eller du blot klikke på " OK "for at fastholde standardindstillingerne . Enheden er nu klar til brug .


Previous:fejlfinding en dell batteri Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change