hvordan man bruger en HP bærbar computer indbygget i web- cam

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-13

Visse modeller af HP bærbar computere leveres med en video webcam indbygget i enheden sag . Dette webcam vil blive placeret direkte om den bærbare LCD- skærmen og kan bruges til stillbilleder , full- motion videoer samt Internettet videokonferencer . Din HP computer kommer med software, der kræves for at bruge webcam allerede er installeret , så at begynde at bruge dit nye legetøj alt hvad du virkelig nødt til at gøre, er at starte passende program
1 .
Tryk på " QuickPlay " knappen på din HP bærbare computers tastatur . Dette vil bringe en række af ikoner på skærmen .
2 .
Klik det andet ikon du ser på skærmen . Dette vil bringe en liste over " QuickPlay " genvejsikoner relateret til de forskellige medier funktioner på din HP bærbar . Klik på ikonet , der hedder " HP Webcam . " Dette lancerer computerens webcam software og vender enheden .
3 .
Kig ind i videoen vindue, du ser på skærmen for at se det billede , at din HP webcam kommer til at fange . Du kan bruge dette vindue til at rigtigt line op dit webcam til videoer eller snapshots .
4 .
Klik på " Tag et Snapshot "knappen i HP webcam programvinduet til at tage en enkelt stadig fotografi ved hjælp af din HP webcam .
5 .

Klik på " Optag en video "-knappen i HP webcam programvinduet for at starte optagelse en full- motion video med din HP webcam .


Previous:hvordan man kan reducere støjen fra en pc tastatur Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change