hvordan man bruger et tv i stedet for en skærm

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-24

Hvis du har et stort tv , kan det være fristende at forsøge at se din computers skrivebord på den store , high-resolution skærm . I virkeligheden er det relativt enkelt at bruge dit TV som enten din primære skærm eller som en sekundær skærm . De fleste moderne fjernsyn indeholde de samme materialer, computerskærme bruger

Du skal bruge: .
Video kabel ( DVI , HDMI , VGA eller S-Video )

Hvordan man bruger et TV I stedet for en skærm


1 .
Sørg computerens grafikkort er kompatibelt med dit tv. Så længe du har den samme stik på dit grafikkort , som du gør på dit TV , bør du ikke have nogen problemer .
2 .
Vælg hvilket stik at bruge, hvis du har flere muligheder . Med hensyn til kvalitet og brugervenlighed , den bedste løsning er HDMI . I rækkefølge efter faldende præference , er dine andre muligheder DVI , VGA og S-Video . Der er andre forbindelse metoder til rådighed ( oftest Component og Composite ) , men disse protokoller kræver ofte specialiseret software til brug sammen med en computer . Hold dig til HDMI , DVI , VGA og S-Video og du vil ikke have nogen problemer .
3 .
Brug din ekstra videokabel til at forbinde din computer til fjernsynet. Genstart computeren , og det vil automatisk genkende din nye skærm og begynde at vise dit skrivebord på TV -skærmen . Nogle computere kan ikke kræve en genstart , og vil automatisk genkende dit TV og straks vise skærmen .
4 .
Placer din skærm , så du kan se hele skærmen uden at belaste dine øjne . Mest avancerede HDTV ( selv dem i intervallet 50 til 60 inches ) har en maksimal opløsning på 1920 x 1080 pixel . Samme beslutning anvendes på 18- tommer og undertiden endda mindre computerskærme , så hver enkelt pixel er meget større på en tv-skærm . For en fornøjelig oplevelse , skal dit TV være længere væk fra dig end de fleste almindelige skærme er normalt placeret .

gode råd og advarsler


 • Nogle særlige computere , der kaldes Indre Theater PC'er , er designet til at være tilsluttet et TV-skærmen i stedet for en normal skærm . Hvis du leder efter en computer til at være en del af din hjemmebiograf , kan du ønsker at se ind i en af disse specialiserede modeller .
 • Hvis dit fjernsyn beslutning er lavere end din tidligere skærm , din desktop kunne omarrangeret til at passe på tv-skærmen . Standard Definition -tv normalt bruge en opløsning på 640 x 480 , hvilket er lavere end næsten alle standard computerskærm .


 • Previous:hvordan man kan spare på batteriet ved hjælp af et flashdrev i stedet for en harddisk Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change