hvordan man kan adskille en Compaq Presario V6000

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-05

Adskillelse af Compaq Presario V6000 notebook computer er en yderst vanskelig procedure , som bør gøres så omhyggeligt som muligt , hvis du ønsker det til at virke efter sin samles igen . Du udgør en stor risiko for at beskadige systemet via elektrostatiske chok til harddisken og bundkortet , så sørg for at enten bære en jordingsrem eller røre en umalet objekt nu og da at få den statiske fra din krop . Dette job kan tage en time eller mere , afhængigt af hvor fortrolig du er med computer -komponenter , men med en god organisatorisk system , kan du få det gjort .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Skruetrækker .
Papirclips .

Adskillelse af V6000


1 .
Sikkerhedskopier alle vigtige dokumenter og filer , der ligger på harddisken og lukke systemet ned .
2 .
Tag strømkablet og alle ledninger og komponenter, der kører ind i computeren .
3 .
Vend computeren og fjerne batteriet fra bugten under displayet hængslet .
4 .
Find harddisken rum på højre side af computeren base , ekstrakt af de to skruer på dækslet og fjern dækslet .
5 .
Løft harddisken ud af båsen ved at trække op på fanebladet , der er på toppen af det .
6 .
Fjern gummifødder på computerbunden .
7 .
Find det L-formede hukommelsesmodulrummet til venstre for harddisken rum og udtrække de tre skruer fra dækslet . Fjern dækslet.
8 .
Spred holderne på siderne af hukommelsesmodulet , og det vil poppe op i en vinkel . Træk modulet ud af sin havn . Hvis der er to moduler , gør det samme for at fjerne den anden .
9 .
Find mønten-cellet batteri ( ligner en mønt ) i nederste venstre side af hukommelsesmodulrummet , afbryde kablet på det og fjerne det fra rummet .
10 .
Find minikort i nederste højre side af hukommelsesmodulrummet og afbryde antennekabler på det .
11 .

Uddrag de to skruer på det og fjerne det fra rummet .
12 .
Find det optiske drev i venstre side af basen og udtrække skruen under batteribåsen . Sæt en papirclips ind i det optiske drev frigivelse hul , og drevet vil springe ud . Træk den ud af bugten .
13 .
Uddrag de to skifte skruer fra øverste venstre og øverste højre hjørne af basen .
14 .

Uddrag de tre tastaturet skruer , to fra inde i batterirummet og en fra mellem det øverste højre hjørne af hukommelsesmodulrummet og det øverste venstre hjørne af harddisken rummet .
15 .
Uddrag de atten topdækslet skruer fra computerens bund. Ni er placeret langs venstre , højre og nederste kant af basen , den ene er placeret i midten af harddisken rum ; seks er fundet inde i batterirummet , og de sidste to findes på venstre side af mønten-celle del af hukommelsesmodulrummet .
16 .
Vend computeren og åbn skærmen .
17 .
Vip kontakten dækker over tastaturet , frakoble de to kabler på det og fjerne det fra computeren .
18 .
Løft bagsiden af tastaturet , skal du trække det mod skærmen , og vend det håndledsstøtten . Afbryd det flade kabel, der forbinder den til bundkortet og tage tastaturet ud af computeren .
19 .
Find den afbryderknappen bestyrelsen på den øverste venstre hjørne af pladsen forladt af kontakten dækslet og tastaturet . Uddrag skruen på det, og afmontere de tre kabler, der er knyttet til det . Tag det fra computeren .
20 .
Tag skærmkablet fra venstre side af kontakten dækning plads og tage antennekabler ud af deres kanal , der går fra højre side af display til midten af computeren .
21 .
Uddrag de to skruer fra hver skærm hængsel og løft skærmen af computeren .
22 .
Afbryd de to kabler på nederste venstre hjørne af tastaturet rummet og touchpad kabel over touchpad -knapper.
23 .
Uddrag de fire øverste skruer . To er placeret øverst til venstre og øverste højre hjørne af computeren i nærheden af skærmen hængsler og to er fundet i nærheden af cirkulæret optiske drev øje på venstre side af tastaturet plads ( en i nederste venstre side og en ved øverst til højre ) .
24 .
Løft topdækslet væk fra computeren .
25 .
Find lyden bestyrelsen i den forreste del af den computer, hvor den lydporte bliver fundet og frakoble kablet på det . Uddrag af de to skruer på det, og løft det af bundkortet .

Adskillelse af V6000 , Fortsat . . .


1 .
Find firkantede Bluetooth -modul på toppen af ExpressCard forsamling i højre side af computeren og frakobl kablet på det . Uddrag skruerne på det og fjerne det fra computeren .
2 .
Skub den ExpressCard samling og det vil nu vise sig . Tag det fra computeren .
3 .
Uddrag de fire skruer fra toppen af ExpressCard forsamling , træk den til højre for at fjerne det fra dets havn og løft den ud af computeren .
4 .
Find USB /strømstikket bord i øverste højre hjørne af computeren i nærheden af USB- og strømkabel havne og udtrække de to skruer på den.

5 .
Afbryd de to ledninger på USB /strømstikket bord, og fjerne det fra computeren .
6 .
Fjern USB /strømstikket kablerne fra deres kanal .
7 .
Uddrag skruerne i øverste højre og nederste højre hjørne af bundkortet .
8 .
Løft bundkortet ud af computeren ved at trække op i højre side først og derefter den venstre .
9 .

Tag blæserkablet fra bundkortet , udtrække de fire skruer på fan /kølelegemet og løft samling fra bundkortet .
10 .
Find processor i rummet forladt af køleprofil , vride skruen på den uret , indtil den stopper og løft processor fra bundkortet. Nu computeren er helt adskilt .


Previous:hvordan du installerer skrifttyper , når der overføres skrifttype filer til en pc fra en mac Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change