hvordan man kan adskille en sony bærbar

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-08

Der er mange grunde til at tage ud en Sony bærbar computer. Du skal måske udskifte hardware -enheder såsom; et tastatur , harddisk eller grafikkort . Eller kan du bare være nysgerrig efter, hvad indersiden af din Sony bærbare computer ser ud . Under alle omstændigheder vil reducere din laptop ikke så hårdt, som det ser ud . Alt du behøver er et par grundlæggende værktøjer og den rigtige undervisning . Du vil hurtigt opdage, at demontering den bærbare computer er forholdsvis let , hvis du ved hvad du laver

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Skruetrækker .


1 .
Tag strømkablet , batteri og de perifere enheder , og derefter vente 10 til 15 minutter før demontering den bærbare computer. Det er aldrig sikkert at demontere en bærbar computer eller en elektrisk apparat, mens forbundet til en strømkilde .
2 .
Placer computeren med forsiden nedad , og derefter fjerne det indre Phillips skrue , der fastgør harddisk dækslet på plads . Harddisken dækning er placeret i nederste venstre hjørne . Indstil harddisken cover og skrue side .
3 .
Fjern enkelt Phillips skrue sikre Memory Access panel , og derefter fjerne hukommelsen adgang panelet . Hukommelsen adgang panel er placeret lige til højre for harddisken dækning . Fjerne både RAM -moduler og placerer dem omhyggeligt til side .
4 .
Fjern de tre Phillips skruer, der fastgør harddisken på plads . Skub harddisken til venstre , frakoble harddisken fra hovedkortet , og derefter fjerne harddisken fra den bærbare computer rammen og sæt det forsigtigt til side .
5 .
Fjern de to Phillips skruer, der fastgør dvd-drevet på plads . Træk DVD køre forsigtigt ud af den bærbare computer rammen og sæt det til side . Derefter fjerne de resterende skruer fra bunden af den bærbare computer .
6 .
Frigør de tre låsene i batterirummet . Tryk ned på dem med en lille skruetrækker . Derefter omhyggeligt låse de to låse i dvd -drevet rummet . Disse låse kan bryde nemt så vær forsigtig med ikke at anvende for meget kraft, når frigøre dem .
7 .
Brug en lille skruetrækker til forsigtigt lirke op tastaturet bezel . Tastaturet ringen er placeret mellem tastaturet og den bærbare computer 's skærm . Indstil tastaturet ringen til side .
8 .
Fjern de to sorte Phillips skruer, der fastgør tastaturet på plads .
9 .
Løft tastaturet ud af den bærbare computer rammen og derefter placere den på hovedet ned over håndledsstøtten og pegefeltet . Tastaturet er forbundet med logicboardet af en stor fladkabel . Fjern den klare tape fra stikket skub låsen på tastaturet stikket til venstre med en negl . Må ikke bruge en skruetrækker til at gøre dette . Hvis du bryder stik, du bliver nødt til at erstatte hele hovedkortet .
10 .
Tag LCD-skærm og trådløse kort kabler fra hovedkortet , og derefter flytte dem ud af vejen .
11 .
Fjern de seks Phillips skruer skærmen hængsler på plads, og løft derefter skærmen fra den bærbare computer rammen og omhyggeligt sæt den til side .
12 .
Vend laptop rammen på hovedet og fjern nederste beklædning og sæt den til side .


Previous:hvordan man formatere en ekstern hd Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change