hvordan man kan dele et kontor med to kopimaskiner

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-07

Når du opretter et kontor , er det vigtigt ordentligt aksjer kontor ressourcer . Udlægning af kontoret for at gøre det nemmere at dele ressourcer også hjælper medarbejderne til at være mere produktive , og det kan reducere omkostningerne og øge medarbejdernes moral . Hvis dit kontor har et par af kopimaskiner , er det vigtigt at lægge ud de kopimaskiner , så de er tilgængelige for alle på kontoret

Du skal bruge: .
kopimaskiner
Netværkskabler .
Papir .
Bogreoler eller reoler .
Credenzas .


1 .
Undersøg layout af kontoret og bestemme , hvor de to kopimaskiner skal placeres . Det er vigtigt at placere kopimaskiner på et centralt sted at gøre dem let tilgængelige for alle medarbejdere . At placere et kopimaskine i den ene ende af kontoret og den anden i den anden ende giver alle brugere adgang til kopimaskiner , når de er nødvendige .
2 .
Overvej at bruge netværksbaserede kopimaskiner . Med netbaseret kopimaskiner brugere kan sende deres dokumenter direkte til kopimaskinen uden at forlade deres skrivebord , og vælg derefter kopier op på deres fritid .
3 .
Læg hver kopimaskine en credenza . Dette vil gøre det let at opbevare forsyninger som papir , hæfteklammer og toner patroner ud af syne . Placere en reol eller reol i rummet kan hjælpe med opbevaringen.
4 .
Placer en række papirbakker på credenza ved siden af kopimaskinen og bruge dem til at gemme kopier, venter på at blive samlet op . Dette vil gøre det nemt for brugerne at finde deres udskrifter , når de ankommer til kopimaskinen .


Previous:hvordan man kan sætte laptop taster tilbage på hp Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change