hvordan man kan ændre en cpu fan på en gateway

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-24

CPU-blæseren på en Gateway-computeren spiller en vigtig rolle , at hjælpe CPU 's køleprofil afkøle processoren og undgå overophedning . Ventilatoren fordeler varmen i luften , hvor case fans kan fjerne det fra det indre af computerens sagen . Når en CPU fan virker ikke korrekt , kan systemet bliver ustabilt , og selv hardware skader opstår . Du kan let fjerne og udskifte en defekt ventilator , men så længe den nye ventilator er forenelig med processor type og Gateway hardware

Du skal bruge: .
flad skruetrækker .
Stjerneskruetrækker .
Udskiftning CPU fan .
Termisk paste .
Termisk paste remover .


1 .
Luk Gateway-computeren ned , så tag den og fjerne alle kabler og perifere komponenter tilsluttet til computeren . Tryk på og hold nede på afbryderknappen for at aflade evt magt , der kan forblive i systemkomponenter .
to .
Fjern skruerne fra bagsiden af Gateway sagen med henblik på at fjerne sagen 's venstre side panel ( eller full- tilfælde dække , afhængigt af udformningen af computerens kabinet ) , skruerne skal placeres langs kanten af det tilfælde, hvor panelet /omslaget overlapper lidt med computerens kabinet . Indstil fjernet panelet eller dækslet til side , så læg computeren på sin side , så den venstre side er eksponeret og bundkortet er tilgængelig .
3 .
Find CPU-blæser , som bør fastgjort til en køleplade nær den øvre del af bundkortet ( den nøjagtige placering kan variere afhængigt af Gateway-computeren model, du ejer . ) forsigtigt tag CPU fan netledning fra bundkortet .
4 .

Brug flad skruetrækker til at lirke gratis spændinger baren , der løber gennem CPU'en køleplade og hjælper med at holde varmen vasken og blæser på plads ; baren vil i forbindelse på begge sider af processor og har en udviklet slot for en skruetrækker , der skal indsættes til dette formål . Brug stjerneskruetrækker til at fjerne de skruer , der holder ventilatoren eller flad skruetrækker til at løslade alle låsetapperne , afhængigt af computermodel og blæseren hardware .
5 .
Fjern blæser og kølelegemet fra tilfældet , løft forsigtigt i tilfælde af processoren holder sig til varmen vasken . Anvende to eller tre dråber kølepasta remover og derefter forsigtigt tør processoren ren med en tør klud . Hvis levn termisk pasta er stadig synligt , anvende mere remover og gentag processen, indtil du ikke længere kan se nogen af de mørkegrå eller sort pasta .
6 .
Placer en dråbe kølepasta på CPU ifølge pakke retninger . Sænk varmen vasken og nye ventilator på plads , at lade det sprede kølepasta mellem den og processoren .
7 .
Skru eller låse den nye ventilator og køleplade på plads .

8 .
Sæt den nye ventilator i bundkortet , hvor den forrige blæser tilsluttet , derefter indstille computerens kabinet oprejst. Erstatte den venstre side panel eller tilfælde dække .
9 .
Sæt Gateway-computeren igen, og tryk derefter på afbryderknappen for at starte operativsystemet. Den nye ventilator bør påbegynde arbejdet , så snart computeren er tændt .

gode råd og advarsler


 • Brug ikke for meget kølepasta eller det vil medføre højere CPU temperaturer .
 • forbliver i kontakt med en metal del af sagen , når du arbejder inde i Gateway-computeren , da dette vil holde dig jordet og forhindre statisk elektricitet , der potentielt kan beskadige bundkortet eller andre følsomme computerkomponenter .


 • Previous:hvordan du udskifter et trådløst kort i en thinkpad t41p bærbar Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change