hvordan man kan ændre ram på en MSI GX700 bærbar

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-28

Hvis du har problemer med hastighed og bemærk, at din hukommelse fylder hurtigt på din computer , selv uden mange programmer åbne , er det absolut på tide at opgradere din RAM . Hvis du ikke har nok RAM til at opfylde alle mindet kravene i alle de programmer du kører , din computer begynder at besætte virtuel hukommelse på sin harddisk , som får adgang til hukommelse langt mere langsomt

Du skal bruge: .
Skruetrækker .


1 .
Fjern batteriet fra din bærbare pc og tag det fra væggen . Dette hjælper dig med at forebygge elektrisk eller skader på din maskine .
2 .
Flip din bærbare op og ned og se efter en lille rum med skruer i det . På en MSI GX700 , bør dette være et rum, ikke være større end din hånd til den modsatte side af batteriet på en af de ekstremer .
3 .
Fjern skruer fra rummet med en skruetrækker, og langsomt åbne panelet .
4 .
Fjern emballagen fra din pind af RAM og sted den skinnende metal del af RAM til mundingen af en af de gratis slots af interiøret af din notebook med en vinkel på cirka 30 til 40 grader . Dette behøver ikke at være absolut præcise .
5 .
Skub RAM , indtil den fanger den. Hvis du føler en vis modstand og tendensen for RAM til at sænke sig fra den vinkel , bare holde følgende langs , indtil det fastsætter ved den vinkel, det passer til de fleste stramt i.
6 .
Wobble pinden lidt rundt forsigtigt for at sikre, at det er på plads . Hvis det vakler , skubbe den i den videre ind i åbningen med en smule mere kraft , end du gjorde før .
7 .
Placer investeringsafdelings panelet tilbage på rummet og skru den godt fast .

gode råd og advarsler


 • Må ikke på nogen måde , for megen kraft på en af de indvendige komponenter i din bærbare pc . Den kraft , du skal bruge er den samme kraft , du ville kræve at lukke en rusten dør .
 • Må ikke nogensinde sætte noget udover fingrene indersiden af det indvendige af din computer, medmindre du er absolut nødvendige for at gøre det . Installation af RAM ikke kræver brug af andet end dine fingre på den indvendige . Brug af hårde metal værktøj kan beskadige nogle af de fine komponenter indeni.


 • Previous:hvordan man kan kigge efter den bedste alsidige bærbare computer Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change