hvordan man kan fastsætte en brudt bærbar hængsel med svejsning JB

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-03

Hængslerne på bærbare computere , der forbinder skærmen til tastaturet platformen bruges ofte og sommetider dårligt fremstillet til deres brug . Selvom det kan lyde skræmmende at udskifte hængslerne , kan det gøres med tålmodighed og ikke i mere end tyve minutter af din tid , selv om din computer vil være ude af provision for omkring 16 til 20 timer , da svejsning sikkert tørrer . Læs mere for at få instruktioner

Du skal bruge: .
blød klud
Fine pegede Philips skruetrækker .
Lille kniv .
JB Weld .

Reparation Broken Hængsler på bærbare computere med JB Wells


1 .
første afbryde strømmen til computeren , og fjern batteriet .

2 .
Fjernelse af frontdækslet . Først skal du finde skruen dækker på frontpanelet . De er dækket i et blødt gummi . Med en kniv , trække dem ud , og med en skruetrækker fjerne skruerne nedenunder skruen dækker . Dernæst Fjern frontdækslet ved at fastgøre det forsigtigt ud af stedet .
3 .
Fjern den bærbare skærm . Den bærbare skærm er fastgjort til bagsiden falsen af beslag skruer . Med skruetrækkeren , fjerner langsomt beslaget skruer fra bunden og arbejder på at toppen. Læg skærmen ned på tasterne , helst på en blød klud . Videokablet er fastgjort til bagsiden af skærmen med tape . Fjern langsomt båndet . Hvis videokablet er fastgjort til bagsiden af skærmen med hængsler , omhyggeligt knivspids siderne af hængslerne og det bør frigive . Omhyggeligt , skal du indstille skærmen til side .
4 .
Når skærmen er fjernet , bør den knækkede hængsler falder af. Hvis ikke , vil tilbage ringen skal fjernes og instruktioner om , hvordan man gør , så kan findes i vedligeholdelsesmanualen til din laptop .
5 .
Efter at have fjernet brudt hængslet ( r ) og rengøring af området , læne ryggen falsen på fem grader engel og finde et objekt til at støtte den . Ifølge vejledningen på JB Weld røret , et passende beløb på hængseltap eller " tube " gælder . Sørg for at arbejde svejsningen omkring og under " tube ". Fastgør svejsningen til bestyrelsen , der sikrer tastaturet , således svejsning ryggen ringen til det . Med en lineal måles, om eller ej tilbage falsen er i overensstemmelse med den nederste del af computeren , så det vil lukket ordentligt . Hvis det ikke er justeret , justere det .
6 .
Lad skærmen i den samme vinkel i ca 16 timer , på det tidspunkt, der er angivet på JB Wells instruktioner . Når den tid er færdig , skal du geninstallere skærmen og frontdækslet .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at holde alle de skruer og skrue covers i en kendt placering .
 • Rør ikke eller flytte computeren, før de 16 timer er fuldstændig .


 • Previous:hvordan man kan lave ringetoner i garage band på en mac Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change