hvordan man kan fastsætte en krakket lcd

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-20

Uanset hvor god en LCD er i forhold til konventionelle visuelle rør , kan det ikke nægtes , at de kræver ekstrem omhu og håndtering . Den mest grundlæggende problemer er , at dens revner eller brud . Udskiftning af hele apparatet kan udarbejde et stort hul i dine lommer . Men , som erstatter de LCD selv kan hjælpe dig med at spare nogle penge og lære dig en ting eller to om korrekt håndtering. Dette kan gøres ret nemt og man skal opretholde sit cool , da dette ikke er nogen kæmpemæssig opgave i sig selv

Du skal bruge: .
Skruetrækker .
Kompatibel LCD -skærmen .


1 .
Fjern strømledningen tilsluttet apparatet. I tilfælde af bærbare , skal du fjerne batteriet også.
2 .
Skru den overdækkede skruer i nærheden af krakket skærmen . Fjern rammen , hvor LCD er indstillet.
3 .
Fjern interne kabler og ledninger forbundet til LCD . Derefter forsigtigt løfte den krakkede LCD ud og problemfrit skub nye LCD tilbage til sin plads .
4 .
Sæt alle interne kabler og ledninger til den nye skærm . Udskift skrue og skrue dækker . I tilfælde af bærbare , udskifte batteriet så godt.
5 .
Tilslut netledningen til apparatet . Tænd maskinen igen .

gode råd og advarsler


 • Vær opmærksom på, at du vælger den rigtige LCD . LCD du bruger bør være af samme producent og med samme specifikationer , der er kompatibel med apparatet .
 • Forsøg aldrig at gøre det ovennævnte skridt med strømforsyning på . Sikre total sikkerhed , mens der beskæftiger sig med dit LCD forandringer.


 • Previous:hvordan man kan opgradere cpu på en HP bærbar Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change