hvordan man kan genskabe data fra en Windows 98 harddisk

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-26

Hvis din Windows 98 computer er der problemer , og du skal hente data fra din harddisk , kan du gøre det ved hjælp af en ekstern harddisk kabinet . Denne type enhed kan du tilslutte harddisken fra indersiden af en computer til en anden , eksternt . Med denne type enhed kræver nogle grundlæggende viden om computere , da du bliver nødt til at tage ud din computer for at sætte køre ind i kabinettet

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Ekstern harddisk kabinet kit .
Spare computer .


1 .
Sluk Windows 98 computer og tag alle kabler fra den , herunder strømkablet . Læg sag fladt på sin side , og fjern skruerne i sidepanelet til computeren .
2 .
Find harddisken inde i computeren , som er generelt nær den forreste del af sagen . Det vil have to kabler er sluttet til den . Ét kabel skal tilsluttes til computeren bundkort , vil de andre blive tilsluttet strømforsyning ( PSU ) , i nærheden af bagsiden af computeren .
3 .
Skru harddisken fra dens metalkabinet og tag to kabler fra den. Placer harddisken i den eksterne kabinet og fastgør det med skruer, der er inkluderet i sættet .
4 .
Sæt den eksterne kabinet i en stikkontakt , og tilslut det derefter til din fritid computer med et USB- kabel . Vent til din fritid computer til at opdage , at drevet er installeret . Du kan nu kopiere filerne fra harddisken på din computer for yderligere backup eller brug .


Previous:hvordan du fjerner domæne politik Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change