hvordan man kan købe en god bærbar computer til en teenager

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-05

Søgning efter en god bærbar til din teenager kan virke som en skræmmende opgave . Din teenager vil sandsynligvis bruge en bærbar computer til skole rapporter , projekter , lytte til musik og socialt samvær med venner . Så du skal købe en bærbar computer , der vil passe din teenager behov . Den første ting du skal gøre er at lære om de centrale komponenter , så du ved, hvad man skal kigge efter i en god bærbar . For det andet , kender dit budget , så du kan købe en overkommelig laptop. Det tredje skridt er at forske i en bærbar computer med din teenager til at gøre den vigtige beslutning . Endelig købe din bærbare computer på en lokal forhandler , der har specialiseret sig i computere eller på en online- butik
1 .
Lær nogle centrale begreber at vide, hvad du køber . En processor er en del af den computer , der udfører instruktion af et program og funktioner i selve computeren . Det er vigtigt at købe en computer med en hurtig processor . Hukommelse (eller RAM ) er en anden vigtig komponent i en computer, der er i stand til at opbevare data i en vis periode . Jo mere RAM en computer har , jo mere applikationer kører på samme tid , og jo hurtigere en computer kan køre . Harddisken er den del af den computer, hvor alle de applikationer og data er lagret. Jo større harddisk , jo mere dokumenter, musik og digitale fotos din teenager kan gemme på computeren .
2 .
Beslut , hvad dit budget bliver inden de køber en bærbar computer til din teenager . Prisintervallet for en hverdag laptop er mellem $ 600 og $ 1200. Enhver laptop i mellem disse priser vil være god til daglig brug for din teenager . Du bør ikke gå over $ 1200.
3 .
Research en bærbar online med din teenager før du foretager et køb . Gå til alle online butik , der specialiserer sig i computere for at se et udvalg af bærbare computere derude på markedet . Du kan se på priser og forskellige faglige specialer for at afgøre, hvilken type bærbar du og din teenager vil købe .
4 .
Gå til en lokal elektronisk forhandler eller online forhandler for at købe din teenager 's bærbare .


Previous:hvordan man kan lave cd - rom i / o enhedsfejl Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change