hvordan man kan kontrollere spændingen på en pc

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-25

Spændingen Kravet om din personlige computer kan være vigtigt for at købe en adapter eller beslutter kompatibilitet , når de rejser ud af landet . Heldigvis , at finde den spænding på din desktop PC eller bærbare pc er enkel. Alt du behøver er at forstå den tekniske dokumentation på bunden af din bærbare computer eller på strømforsyningen på din PC . Mens mange stationære pc'er giver dig mulighed for at ændre spændingen af strømforsyningen med klappen af en kontakt , vil du sandsynligvis brug for en særlig adapter til de fleste bærbare computere .

Du skal bruge: .
Stationær eller bærbar pc

Finde spændingen på en bærbar pc


1
Find den tekniske dokumentation i bunden af din bærbare computer . Dokumentationen kan være i sort eller hvid type .
to .
Find fabrikat og model af bærbare computer. Lige under denne , over alle de mærkelige symboler vil være magten oplysninger .
3 .
Find spænding . På nogle pc'er ( for eksempel på de fleste ASUS maskiner ) du måtte have til at grave gennem et par asiatiske tegn for at finde disse oplysninger. Der vil være et ' + ' tegn efterfulgt af et tal efterfulgt af » V. «
4
Tjek den bærbare 's strømforsyning . ledningen og "kasse " ( transformer ) , der går fra computeren til stikkontakten . Der vil være lignende oplysninger på strømforsyningen .
5 .
Kontroller, at " OUTPUT " spænding på strømforsyningen svarer til " INPUT " spænding af den bærbare computer . Denne kompatibilitet er vigtigt at undgå skader på din maskine .

finde spændingen på en desktop pc


1 .
Find strømforsyningen i din desktop-pc . Det er typisk på toppen og bagsiden af din computer . Det er der, hvor stikket ud af væggen kommer ind på din computer .
2 .
På bagsiden af strømforsyningen , som typisk er synlig uden at skulle fjerne computerens kabinet , vil du se en orange eller rødlige skifte indstøbt lidt inde i strømforsyningen chassis . Det vil sandsynligvis have to indstillinger , 110V og 220V .
3 .
Sørg for spændingen er korrekt på kontakten . Amerikanske elektriske systemer kræver en spænding på 110 volt , mens mange internationale elektriske systemer kræver 220 volt ( Tyskland , for eksempel ) .
4 .
Skift til den korrekte spænding hvis kontakten ikke allerede er der . Hvis du rejser og usikker på den ønskede spænding , så spørg en person, der har en computer til at kontrollere spændingen på sin pc ved hjælp af disse samme trin.


Previous:hvordan man kan tilslutte en computer til en kanon lr2270 Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change