hvordan man kan opgradere cpu på en HP bærbar

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-19

Teknologi bevæger sig fremad ved en hastighed på knob , og det bliver virkelig irriterende at der faktisk sende din bærbare computer for opgraderinger til reparation centre hver eneste gang . En af de bedste ting ved HP bærbar er, at det kan samles på lethed med ringe eller ingen problemer. Selvom det kan synes ellers , at opgradere din CPU er ikke en nørd ' job . Med lidt forståelse om forskellige dele af maskinen , kan du opnå de ønskede resultater med lethed . Bortset fra du sparer værdifuld tid , får du en chance for at spare nogle penge til dig selv også .

Du skal bruge:
En skruetrækker
. Retrieval værktøjer .
Kompatibel processor .


1 .
Sluk for strømmen til din bærbare computer . Træk LCD-skærmen ned til sin hviletilstand .
2 .
Flip den bærbare computer over . Tryk på udløserknappen af batteriet med den ene hånd og træk batteriet ud langsomt med den anden hånd .
3 .
Skru de to skruer på bagsiden af den bærbare computer . Igen flip den bærbare computer til at trække over låget ved at trække det opad . Læg en skruetrækker under plastikken ringen brik , der er i mellem LCD-skærmen og tastaturet . Skub ringen opad og koncentrerer opmærksomheden om kabel, der forbinder til bundkortet . Nu pull off alle hængsler langsomt .
4 .
Skru skærmkort og tastaturet . Træk forsigtigt dem begge ud . Afbryd det kabel, der forbinder tastaturet og bundkortet . Hold tastaturet til side . Skru processor fan , der er placeret på toppen af processoren og fjern kablet , der forbinder den til bundkortet . Træk ventilatoren og sæt det til side .
5 .
Løft forsigtigt den gamle processor fra to sider med en hentning værktøj . Skub den nye på sin plads og skru op ventilatoren på sin plads . Tilslut blæserkablet til den nye bundkort igen . Tilsvarende tilslutte tastatur , video card tilbage til deres respektive pladser .
6 .
Sæt hængslerne tilbage på deres plads , og skub plasticdæks mellem LCD skærm og tastatur .

7 .
Luk låget og vend den bærbare computer over . Sæt skruerne i dækslet tilbage på det og sætte batteriet tilbage på plads .
8 .
Boot din bærbare computer til at prøve din opgradering .

gode råd og advarsler


 • foretages ovennævnte procedure på en ren skrivebordet eller overfladen .
 • Sluk altid for strømmen , mens du opgraderer dit CPU .
 • Brug kompatible processorer med din bærbare computer under alle omstændigheder .


 • Previous:hvordan man bruger en computer skærm som en videoskærm Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change