hvordan man kan opgradere en Compaq socket 462

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-22

En Compaq Socket 462 er en stationær computer system , der fremstilles af Compaq , der anvender socket 462 infrastruktur for sin processor . Socket 462 er en standard lavet af AMD , der understøtter Athlon og Duron processorer . Der er tre ting , der kan opgraderes på en Compaq socket 462 til at forbedre ydeevnen . udskifte bundkortet , erstatter processor , og erstatte den RAM

Du skal bruge: .
Compaq desktop computer med Socket 462 bundkort
Ny Socket 462 bundkort .
Nye AMD Socket 462 processor .
Nye RAM .
Phillips skruetrækker ( ikke-magnetiseret ) .
.

Fjernelse af motherboard med processor og RAM fra Computer


1 .
Tag computeren for at mindske risikoen for elektrisk stød , fjern derefter sidepanel at få adgang til indersiden af computeren.
2 .
Frakobl alle tilsluttede komponenter til bundkortet , herunder harddiske , disk -drev , og strømforsyningen .
3 .
Løsn og fjern PCI -kort fra bundkortet . PCI -kort er de lange brædder sat i bundkortet . Skruen er , hvor kortet opfylder venstre side af sagen .
4 .
Afklem og fjern blæserkanal fra bundkortet . Ventilatoren kanalen er den store , buede plastik stykke løber fra indersiden af bagsiden af sagen , over toppen af ventilator /processor enhed .
5 .
Skru bundkort fra sagen og fjerne det . Skruerne er langs kanterne af bundkortet , og der kan være en eller to i midten af sagen . Hvis bundkortet ikke let kan fjernes fra sagen , kan der være en skrue , der stadig skal fjernes .

Montering af nye RAM og processor til den nye bundkort


1 .
Juster processoren til bundkortet med pilen i et af hjørnerne på processoren og bundkortet . Holde processor ved dens kanter , placere den på stikket på bundkortet , så klip det i at bruge holdeclips på bundkortet . Tving ikke processoren , hvis den ikke synes at passe nemt .
2 .
Placer køleenheden ( heatsink /fan ) oven på processoren derefter skrue den i eller klip det til bundkortet . Om der er skruer eller klip afhænger af systemet .
3 .
Installer RAM . Til højre for processor der er to pladser rundt regnet fire inches i længden . Placer RAM ind i åbningen , og skub derefter den øverste og nederste kant af RAM på samme tid at klippe det i. RAM kan kun gå på én måde , så hvis det ikke passer i første omgang , det vendes og prøv igen .

Installation af nyt bundkort ( med RAM og processor ) i tilfælde


1 .
Placer bundkortet i sagen . Sørg for, at input /output -forbindelser ( såsom tastatur og mus stik ) af bundkortet går i retning af bagsiden af kabinettet .
2 .
Skru bundkort til sagen . Skruehullerne bør gå langs kanten af bundkortet og eventuelt en eller to i midten . Der henvises til bundkortet brugervejledning for specifikke skrue steder .
3 .
Slut strømforsyningen til bundkortet.
4 .
Slut hårdt drev ( r ) og diskdrev ( r ) til bundkortet .
5 .
Sæt PCI -kort i bundkortet og skru dem for sagen for at sikre dem . PCI -kort kan kun indsættes på en måde , med input /output stikkene vendt mod bagsiden af kabinettet .
6 .
Luk sidepanelet .

Tips og advarsler


  • Touch et stykke metal , før du rører nogen computer komponent for at aflade evt bygget op statisk elektricitet . Dette vil hjælpe med at forhindre stød og skader på komponenterne . Sørg også for at afbryde strømmen til computeren , før du arbejder for at undgå elektrisk stød .


  • Previous:hvordan man kan overclocke AMD Athlon 64 FX 60 Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change