hvordan man kan rense et program fra en harddisk

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-23

Der er kun ¨¦n måde at helt rene et program fra en harddisk og det er at ødelægge programmet. Det næstbedste er at formatere harddisken og geninstallere operativsystemet. Dette vil slette alle data på harddisken og starte computeren ren . Sletning af harddisk er også en god måde at forbedre din computers ydeevne

Du skal bruge: .
Original styresystem installere diske
. Ekstern lagring ( USB -drev , ekstern harddisk , CD-rom) .


1 .
Start med at gemme nogen billeder , musik , programmer eller personlige filer , du vil beholde eller anden form for ekstern storage som f. eks en USB -drev , en ekstern harddisk eller en cd -rom . Alle disse kan købes for forskellige priser hos din lokale elektronik butik .
2 .
Gem dine programmer ved enten at indsætte cd-rom eller tilslutte USB- drev eller ekstern harddisk til USB-porten på din computer . For en cd-rom -drev , skal du trække og slippe dine filer i cd-rom mappe og brænde det til disken . For nogen af de drev , skal du trække og slippe mapper i drevet og afmontere dem .
3 .
Indsæt den oprindelige installation diske til dit operativsystem . Det gør ingen forskel , om det er en Windows eller en Mac . Genstart computeren .
4 .
Hold "C " nede, mens computeren starter , hvis du bruger en Mac . Windows burde starte diske automatisk .
5 .
Følg de enkle trin for trin instruktioner , indtil geninstallere er færdig .
6 .
Genstart din computer, når geninstallere er færdig . Tilslut dine drev eller indsætte din cd-rom med dine gemte filer . Træk filerne ud af drevet eller cd-rom på skrivebordet , og lad dem kopiere over på frisk slettes harddisken . Din computer er nu fri af det program, du ønsker at fjerne oprindeligt og vil udføre glattere end før geninstallere .

gode råd og advarsler


  • Sørg for at gemme personlige filer , før du begynder denne proces , eller vil de være tabt for evigt .


  • Previous:hvordan du tilslutter en scsi perifer i forhold til en USB-port Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change