hvordan man kan se, om en computer er god eller ej

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-22

Der er mange forskellige typer og modeller af computere derude og hver har funktioner , som adskiller den fra andre. Ingen computer model kan være ideel for alle . Folk har deres egne krav og behov på en computer . Der er dog nogle grundlæggende funktioner, der skal gælde for alle gode computere

Du skal bruge: .
Internet
Papir .
Blyant .


1 .
Overvej computerens ydeevne . Processor og RAM er de to enheder , der påvirker computerens ydeevne . Computere med dårlig processor og RAM hastighed vil udføre opgaver langsomt . Derfor vil deres samlede resultater også være dårlig . For eksempel vil en computer med en Celeron -processor udfører meget langsommere end en computer med en Core 2 Duo -processor .
2 .
Find ud af , hvilket operativsystem ( OS ) som computeren bruger . Hvis computeren bruger en forældet operativsystem , vil det ikke være foreneligt med alle de mange moderne applikationer . En god computer bør bruge den nyeste operativsystem . For eksempel , hvis du bruger en computer med Windows 95 installeret på den , vil det ikke være i stand til at køre forskellige applikationer , at en computer med Windows XP eller Vista kan køre .
3 .
Overvej typer af applikationer installeret på computeren . Original applikationer kan en computer til at udføre en meget bedre end de piratkopierede versioner af samme applikationer . Hvis du ofte downloader piratkopieret software applikationer fra internettet og bruge deres koder til at operere dem , vil din computer sikkert Opbremsningen i den nærmeste fremtid, og begynder at vise problemer , der er en masse mindre tilbøjelige til at opstå på en computer med originale programmer .

4 .
tage hensyn til den anti-virus program installeret på computeren . En god computer skal have en opdateret anti-virus program installeret . Dette er yderst kritisk , da internettet er fyldt med trojanere og malwares som væsentligt kan påvirke computerens ydeevne . En computer uden en opdateret anti-virus kan også sætte dig på en risiko for identitetstyveri og cyberkriminalitet . En god computer bør beskytte sine brugere til enhver tid .
5 .
Overvej lagerplads på din computer . Jo større kapacitet harddisk , jo mere data det kan gemme . En computer med kun 10 GB harddisk vil ikke være egnet for dig , hvis du har store mængder data til at gemme ( som fotografier , film , musik ) . En computer med 160 GB er en langt bedre computer for brugeren med større opbevaring behov.


Previous:praksis for web server vedligeholdelse Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change