hvordan man kan tænde for webcam på en dell inspiron

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-11

Webcam på din Dell Inspiron er sjovt og nyttigt , hvis du ønsker at videochatte eller tage og sende billeder af dig selv til folk online . Det bedste ved denne webcam er, at det er meget brugervenligt . Dell har designet deres computere, så der er meget lidt du skal gøre for at få adgang til og bruge webcam . Naturligvis det første skridt til at bruge kameraet er tændt for kameraet . Heldigvis er en forholdsvis enkel procedure, som ikke bør tage op meget af din tid eller energi
1 .
Tænd din Dell Inspiron og vente på blitzen (logo ) skærmen for at vige til hovedmenuen .
2 .
Klik på " Start " knappen i nederste venstre hjørne af skærmen . Vælg " Programmer "fra listen over indstillinger, der vises i drop -down menuen.
3 .
Vælg " Dell Webcam Manager "fra listen af muligheder i det nye vindue . Dette program bør komme installeret sammen med din Inspiron , men hvis det ikke gjorde du kan hente det gratis online ( se Resources ) . Webcam vindue vil poppe op på din skærm .
4 .
Brug kontrolpanelet i webcam vinduet for at tage billeder og optage video . Din Dell Inspiron webcam er nu tændt og klar til brug .


Previous:hvordan du tilslutter en midi keyboard til en computer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change