hvordan man kan tilslutte en tv tuner til en kabelboks

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-18

TV -tuner kort giver den enkelte mulighed for at se tv direkte på deres pc . Dette er nyttigt for dem , der har trange stuer eller ønsker at bruge deres computer som en improviseret digital videooptager . Tilslutning af en kabelboks til et tv -tunerkort er en enkel proces, der tager kun et øjeblik at gennemføre

Du skal bruge: .
Computer
Koaksialkabel .
TV -tuner .
Kabelboks .

Tilslutning TV -tuner til kabelboksen


1 .
Slut tv-tuner til din PC . Afhængig af hvilken type tuner du har, vil du enten nødt til at installere kortet direkte til bundkortet ved at åbne dit tårn og indsætter det i en åben ekspansion slot på bundkortet , eller blot sætte tv-tuneren i en ledig USB -port på din computeren.
2 .
Skrue den ene ende af coax kabel til TV- tuner 's tv- indgang.
3 .
Sæt den anden ende af coax kablet ind i output stikket på kabelboks.
4 .
Boot din Media Center- softwaren (fx Windows Media Center ) og gå igennem softwarens muligheder for at konfigurere sig selv til dit kabel boks signal .

Opsætning af Windows Media Center


1 .
Boot Windows Media Center . Hvis dette er din første gang, starter den software , accepterer vilkårene og tjenester , før de går til hovedmenuen .
2
Vælg " Indstillinger " fra listen over muligheder . klik derefter på "TV ".
3
Klik på " Setup tv-signal. , "efterfulgt af "Næste " knappen .
4 .
Vælg " Ja , brug denne region til at konfigurere tv -tjenester ", og klik på " Næste " for at få Windows Media Center -format selv til din radio standard . Tillad et minut for programmet til at downloade al den software, den har brug for .
5 .
Vælg " Configure mit TV -signal automatisk ", der , som udtrykket antyder , lader programmet automatisk optimere sig selv til dit signal . Windows Media Center vil nu scanne for det signal, der gives til dit TV-tuner .
6 .
Kontroller tv -signal og forbindelse numre for at sikre de er korrekte . Hvis de er , skal du klikke " Ja " for at afslutte installationen . Hvis ikke , klik på " Jeg ønsker at prøve igen . " Når dette er gjort , vil du have mulighed for at downloade opdaterede tv-programblade , selvom dette ikke er nødvendigt at se tv på din computer .

gode råd og advarsler


 • Bruge kablet boksen for at skifte kanal . Hvis du ønsker at bruge pc'en til at ændre din kanal , springe kabelboks og slutte kablet direkte til computeren .
 • Hvis du installerer en tv- tuner til computerens bundkort , skal du sørge for at tænde maskinen først. I modsat fald kan have chokerende resultater .


 • Previous:hvordan man kan udføre fejlfinding på en Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change